1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2023
  5. Brother innfører nye tiltak for å beskytte kundene mot falske produkter

Brother innfører nye tiltak for å beskytte kundene mot falske produkter

 

Brother lanserer oppdaterte hologrammer på originale blekkpatroner og tonerkassetter for å beskytte kundene mot forfalskninger

Brother, eksperten på løsninger for utskrift og skanning, oppdaterer i år det beskyttende hologrammet på blekkpatronene og tonerkassettene sine, som et ledd i den pågående forpliktelsen om å beskytte kundene mot potensielt skadelige, falske produkter. Alle originale blekkpatroner, blekkbeholdere, tonerkassetter og trommelenheter fra Brother skal ha disse oppdaterte hologrammene.

Det oppdaterte hologrammet – som har en direkte lenke til et offisielt nettsted for autentisering – skal gjøre det enklere for kundene å skille originale Brother-produkter fra forfalskninger. Den nye designen gir også minimal risiko for at svindlere gjenbruker originale hologrammer på falske produkter.

Isao Noji, administrerende direktør i Brother International Europe LTD, sier: “Å beskytte kundene våre er det aller viktigste for alle i Brother, og med dette oppdaterte hologrammet ønsker vi å forsikre kundene om at de enkelt skal kunne se om produktene er ekte eller ikke. Når vi designer forbruksvarene våre, sørger vi ikke bare for at de fungerer optimalt sammen med maskinene våre, vi sørger også for at de er sikre, noe som ikke er en selvfølge ved kjøp av falske varer.”

Noji legger til: “Bruk av falske patroner og kassetter kan skade Brother-enheten din og gi den dårligere effektivitet, driftssikkerhet og levetid. Det er derfor viktig at vi gjør alt vi kan for å hjelpe kundene våre med å identifisere originale Brother-produkter. I tillegg til den oppdaterte autentiseringslenken har de nye hologrammene fått ny design, og vi oppfordrer kundene våre til å se etter denne for å forsikre seg om at produktet er ekte”.

Kunder kan forvente å se det nye hologrammet på Brother originale produkter fra og med juni 2023.

Les mer om hvordan å unngå forfalsket rekvisita her