1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2023
  5. Brother vinner iF DESIGN AWARD for det 16. året på rad

Brother vinner iF DESIGN AWARD for det 16. året på rad

Brother P-touch merkemaskiner var blant vinnerne etter å ha blitt anerkjent for sin enestående designkvalitet.

iF DESIGN AWARD’s arrangeres og bedømmes av iF Intenational Forum Design GmbH i Tyskland. Dette er en av de mest prestisjefylte internasjonale design- konkurransene, og den har pågått siden 1953. Den er anerkjent over hele verden ettersom det ikke bare vurderes ut fra produktets ytre utseende, men også etter kriterier som funksjonalitet og miljøprestasjon.

Henning Elkjær, Sales Director, Denmark & Norway for Brother Nordic A/S, sier: "Brother er forpliktet til å forbedre designkvalitet og produktinnovasjon for å sikre at vi kontinuerlig gir best mulig verdi til våre kunder. Siden vi vant vår første iF Design i 1982, har vi kommet langt, men vi er fortsatt forpliktet til å designe og utvikle robuste, pålitelige produkter som passer sømløst inn i hverdagen. Å vinne priser som bekrefter dette er alltid et privilegium".

2023 er det 16. året på rad hvor Brother har vunnet en iF Design Award-pris, og har inntil nå mottatt i alt 88 priser. I år ble Brother også tildelt priser for sin overlock symaskin og sitt maskinverktøy sortiment.

 

iF DESIGN AWARD-sertifiseringer ble tildelt:

  • P-touch PTD410 / P-touch PTD460BT / P-touch PTD610BT
  • SPEEDIO Xd1- serien maskinverktøy
  • AIRFLOW 3000 Overlock symaskin

 

Om Brother og iF Design Award

iF Design Award er en av de mest prestisjefylte designprisene i verden - med nesten 11.000 bidrag fra 56 lande i 2023. Eies av den sertifiserte non-profit iF Design Foundation, som fremmer design og dens sosiale betydning i verden, iF Design Award er virkelig uavhengig. Vi er utrolig stolte av vår profesjonelle jury, som jobber basert på objektive screeningsstandarder – for en rettferdig prosess for alle deltagere.

dame ved et bord med merkemaskiner som skriver ut merkelapper fra en smarttelefon og If Design ward logo