1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2023
  5. Brother gruppen mottar platina-sertifisering fra RBA

Brother gruppen mottar platina-sertifisering fra RBA

Brother Industries, Ltd. (president: Ichiro Sasaki) kunngjorde i dag at datterselskapet BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD., som produserer skrivere og alt-i-ett-enheter, har blitt revidert av Responsible Business Alliance (RBA), en global organisasjon som fremmer samfunnsansvar, og fått Platinum-sertifisering, som er den høyeste rangeringen. Dette er det andre anlegget i Brother-gruppen som oppnår RBA-sertifisering, og det første som oppnår Platinum-sertifisering.

BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD. er et produksjonsanlegg i Shenzhen City, Guangdong-provinsen i Kina som produserer skrivere og alt-i-ett-enheter. Den gjennomgikk nylig en revisjon av en tredjeparts organisasjon sertifisert av RBA, og ble anerkjent for kategoriene arbeidskraft, sikkerhet, miljø, etikk, styring av forsyningskjeden og hensiktsmessig styring av disse styringssystemene. Produksjonsanlegget oppnådde den høyeste poengsummen på 200, og mottok den første Platinum-sertifiseringen for Brother-gruppen.

 

RBA er en global organisasjon hvis medlemsbedrifter er forpliktet til å oppfylle sitt sosiale ansvar gjennom etablering av bærekraftige forsyningskjeder. Dens etiske retningslinjer fastsetter standarder for å sikre at arbeidsforholdene er trygge, at arbeidstakere behandles med respekt og verdighet, og at forretningsdriften drives miljøansvarlig og etisk. Organisasjonen ber sine medlemmer om å arbeide for etterlevelse av de respektive standardene gjennom sine styringssystemer. RBA-revisjonen er et system der en tredjeparts revisjonsorganisasjon vurderer om human og forsvarlig ledelse blir utført på riktig måte i samsvar med sine etiske retningslinjer. Evalueringer utføres gjennom revisjon på stedet av en tredjepart, og sølv (160 poeng eller mer), gull (180 poeng eller mer) eller platina (200 poeng) sertifisering utstedes avhengig av poengsummen.

 

Brother-gruppen har identifisert fem formål for å «bidra til samfunnet og bidra til å beskytte planeten vår», som er «Vårt formål» i Brother-gruppens visjon mot FY2030, «At your side 2030». For å ta tak i en av formålene, «å forfølge en ansvarlig verdikjede», har gruppen satt som mål å oppnå RBA Gold-sertifisering for tre konsernproduksjonsanlegg innen FY2024. BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD. er det andre selskapet i Brother-gruppen som mottar denne sertifiseringen, etter BROTHER INDUSTRIES (VIETNAM), som fikk gullsertifisering i fjor.

 

Brother-gruppen vil fortsette å bidra til realiseringen av et bærekraftig samfunn gjennom hele sin globale forsyningskjede ved å respektere arbeidstakernes menneskerettigheter og sikre et trygt og sikkert arbeidsmiljø gjennom sin forpliktelse til RBAs Code of Conduct og utvidelse av CSR-anskaffelse.