1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2022
  5. Brother lanserer allsidige A3 blekk multifunksjon skrivere - perfekt for mindre arbeidsgrupper

Brother lanserer allsidige A3 blekk multifunksjon skrivere - perfekt for mindre arbeidsgrupper

 

En allsidig, kostnadseffektiv og tilkoblet serie av multifunksjonsskrivere med A3-funksjon, som tilbyr mindre kontorer og arbeidsgrupper utskrifter av profesjonell kvalitet til lave driftskostnader.

Med sin nyeste skriverlansering gir Brother arbeidsgrupper på mindre kontorer tilgang til fordeler som høye utskriftshastigheter, profesjonelle utskrifter og pålitelighet, uten å måtte kompromisse med plass og kostnad. Den splitter nye serien for små kontorer gir mulighet for utskrift i A3 og er spekket med kraftige funksjoner, noe som gjør den til den perfekte kontorpartner. 

Den nye og forbedrede serien av A3 blekkskrivere fra Brother tilbyr et vell av nye funksjoner, og de høytytende blekkpatronene gir lavere driftskostnader. Med raske utskriftshastigheter, problemfri utskrift og svært forbedret papirbehandling oppfyller disse nye enhetene brukerens daglige behov, samtidig som de leverer utskrift av profesjonell kvalitet. 

Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director, Danmark sier dette om den seneste lanseringen: «Behovet for skrivere som glir sømløst inn i et lite kontor eller hjemmekontor har økt enormt i løpet av det siste året, og den seneste lanseringen fra Brother er den perfekte løsningen for alle som er ute etter kostnadseffektive, profesjonelle kvalitetsutskrifter. Muligheten til å skrive ut i A3 betyr at mindre grupper kan klare seg med én maskin, noe som sparer både tid og plass, og ved å bruke patronene med høyere ytelse får de skrevet ut mer for mindre».

Multifunksjonsenhetene har også Brother sin nye, patenterte teknologi for presisjonsutskrift – MAXIDRIVE. Det nyutviklede, robuste skrivehodet utgjør en stor forbedring i utskriftshastigheten. Det er svært slitesterkt og gir ekstremt høy utskriftskvalitet og profesjonelle resultater.

Den nye allsidige A3-serien er nå tilgjengelig for bestilling fra våre lokale forhandlere. 

MFC-J5340DW tilbyr en utskriftshastighet på opptil 28 ipm og automatisk tosidig A4-utskrift pluss ensidig skanning, kopiering og faksing i A4. Den har kablet og trådløs tilkobling og betjenes fra en 6,8 cm berøringsskjerm i farger. Den leveres med et 250 arks papirmagasin, et spor for manuell mating og en 50-arks automatisk dokumentmater (ADF). Enheten kan bruke blekk med høy ytelse – sort (BK) 3000 sider og farger (C/M/Y) 1500 sider. Denne allsidige multifunksjonsskriveren har en anb. utsalgspris på NOK 2300,- ekskl. mva. og NOK 2875,- inkl. mva. 

MFC-J5740DW tilbyr de samme funksjonene som MFC-J5340DW, men har tosidig utskrift, skanning, kopiering og faksing i A4, i tillegg til en 8,8 cm berøringsskjerm i farger. Den leveres med 2 x 250-arks papirmagasiner, en 100-arks universalskuff og en 50-arks automatisk dokumentmater (ADF) som tilbyr tosidig funksjon. Denne skriveren har en anb. utsalgspris på NOK 3100,- ekskl. mva. og NOK 3875,- inkl. mva. 

MFC-J6540DW er som MFC-J5340DW, men har også automatisk tosidig A3-utskrift, i tillegg til ensidig skanning, kopiering og faksing i A3. Denne skriveren har en anb. utsalgspris på NOK 2900,- ekskl. mva. og NOK 3625,-inkl. mva. 

MFC-J6940DW har de samme funksjonene som MFC-J5740DW, men har også mulighet for automatisk tosidig utskrift, skanning, kopiering og faksing i A3. I tillegg har den mobilutskrift ved hjelp av NFC – nærfelts-kommunikasjon. Denne skriveren har en anb. utsalgspris på NOK 4520,- ekskl. mva. og NOK 5650,- inkl. mva.

 

Me

Mindre arbeidsgruppe med en mann og en dame som sitter ved hver sin pult og jobber.