1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2022
  5. Brother lanserer profesjonelle A4-fargelaserskrivere

Brother lanserer profesjonelle A4-fargelaserskrivere i absolutt toppklasse

Brother lanserer en ny serie profesjonelle A4-fargelaserskrivere – deres hittil mest avanserte kontorlaserskriver. Med den splitter nye serien av profesjonelle A4-fargelaserskrivere tilbyr Brother utskrift av profesjonell kvalitet for kontoret, i en kompakt og brukervennlig maskin.

Brother har presentert sin nyeste lansering, som gjør det enda enklere for virksomheter å komme i gang med jobbhverdagen igjen. Den nye, innovative A4-fargeserien er ikke bare den av laserskriverne fra Brother som gir best utskriftskvalitet, den gir også mulighet for skreddersydd dokumenthåndtering og smarte arbeidsflyter og dermed økt produktivitet og effektivitet.

Henning Elkjær, Sales Director for Danmark og Norge ved Brother Nordic A/S, sier følgende om den nye lanseringen: «Vi er svært glade for å kunne tilby våre hittil beste A4-fargelaserskrivere på markedet i en tid der arbeidstakere over hele verden begynner å komme tilbake til kontoret. De nye A4-fargeskriverne våre er svært avanserte og gir bedriftene tilgang til førsteklasses funksjoner for utskrift og skanning uten å måtte forlate rommet».

«Den nye serien kan også brukes med våre Managed Print Services (MPS), som betyr at kundene har tilgang til alle funksjonene skriveren tilbyr, samtidig som de kan glede seg over alle de ekstra fordelene det gir å være Brother MPS-kunde.»

Kunder som velger MPS-tjenesten, kan glede seg over smidige tonerleveranser og annen støtte bedriften trenger, med alt fra effektivisering av arbeidsflyter til bedre sikkerhet. MPS er dermed det perfekte valget for bedrifter som er ute etter lavere kostnader og høyere effektivitet.

Den nye serien er også spekket med kraftige funksjoner, blant annet papirmagasiner og displayer som kan tilpasses, rask utskrift og skanning og de nyeste sikkerhetsfunksjonene.

Den nye A4-fargeserien kan kjøpes fra våre forhandlere.

HL-L9430CDN tilbyr en høy utskriftshastighet på opptil 40 sider per minutt og tosidig A4-utskrift av opptil 28 sider per minutt. Den har en 8,76 cm LCD-berøringsskjerm i farger og en integrert, brukervennlig NFC-leser, i tillegg til maskinvarebasert batchdeling av dokumenter for skanning. Den leveres med et stort 520-arks papirmagasin og medfølgende toner for 9000 sider (BK) og 6500 sider (C/M/Y)* For å oppnå optimal arbeidsflyt kan HL-L9430CDN utstyres med følgende tilbehør: Wi-fi, stifteenhet, sorteringsenhet og ekstra papirmagasiner.

Anb. utsalgspris eks / inkl mva. kr. 7136,- / 8920,-

HL-L9470CDN tilbyr samme funksjonalitet som HL-L9430CDN, men har tosidig A4-utskrift av opptil 40 sider per minutt. Skriveren har en utvidet ekstern enhet for lagring av utskrifter og leveres med to produktoppgraderinger: Secure PrintPlus og Barcode PrintPlus. Den leveres også med toner for 12 000 sider (BK) og 9000 sider (C/M/Y)* . Følgende tilbehør er tilgjengelig: Wi-fi, stifteenhet, sorteringsenhet og ekstra papirmagasiner.

Anb. utsalgspris eks / inkl mva. kr. 8843,- / 11 054,-


MFC-L9630CDN tilbyr det samme som HL-L9430CDN, pluss tosidig skanning av opptil 100 bilder per minutt i sort-hvitt og farger. Den har i tillegg en 17,6 cm LCD-berøringsskjerm i farger og en automatisk dokumentmater (ADF) for 100 ark.

Anb. utsalgspris eks / inkl mva. kr. 14 609,- / 18 261,-

MFC-L9670CDN leveres med samme funksjonalitet som HL-L9470CDN, pluss tosidig A4-skanning av opptil 100 bilder per minutt i sort-hvitt og farger. Den har en 17,6 cm LCD-berøringsskjerm i farger, tilpassede snarveier for flere brukere på startskjermen og en automatisk dokumentmater (ADF) for 100 ark. Skriveren leveres med en funksjon som gjør det mulig å stoppe en utskriftsjobb for å ta en kopi. I tillegg er produktoppgraderingene Secure PrintPlus og Barcode PrintPlus inkludert. Enheten leveres med toner for 12 000 sider (BK) og 9000 (C/MY)* sider og kan utstyres med følgende tilbehør: Wi-fi og ekstra papirmagasiner.

Anb. utsalgspris eks / inkl mva. kr. 17 025,- / 21 281,-

 

* Ytelse i samsvar med ISO/IEC 19798

 

Mannpå et kontor, står ved en Brother skriver og leser på et dokument