1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2022
  5. Brother lanserer A3-blekkskrivere som enhver bedrift trenger

Brother lanserer A3-blekkskrivere som enhver bedrift trenger

Brother sin serie av A3 blekkskrivere for virksomheter skal bidra til spart tid og sparte penger i virksomheten, samtidig som de tilbyr overlegen utskriftskvalitet.

Brother har lansert enda et tilskudd til sitt utvalg av skrivere for små og mellomstore virksomheter - den splitter nye A3-blekkskriverserien som tilbyr virksomheter rask, kostnadsbesparende og miljøvennlig utskrift. Denne lite plasskrevende skriveren, som er designet med tanke på Managed Print Services (MPS), utgjør det perfekte tilskuddet til enhver kontorarbeidsplass og gir forretningsledere problemfri A3-utskrift med all nødvendig støtte, og med minimal nedetid og tap av produktivitet under utskrift.

Den nye kompakte designen med et mindre fotavtrykk enn de fleste A3-skrivere passer sømløst inn i de fleste kontorlokaler. Og med rask oppstart og splitter ny skrivehodeteknologi fra Brother har virksomheter tilgang til raskere og mer robuste utskriftsfunksjoner, hver eneste dag.

Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director, Danmark sier: «Vi er svært glade for å kunne lansere neste generasjon A3 blekkskrivere for virksomheter, som vi vet vil gi Brother-kunder en stor konkurransefordel. Disse modellene er designet med vår innovative og nye skrivehodeteknologi, som gir kundene våre superraske, holdbare og profesjonelle kvalitetsutskrifter, når de måtte trenge det.

«I tillegg til alle de høyteknologiske funksjonene du kan forvente av en Brother-maskin, kan kundene også glede seg over lave utslipp, lavt strømforbruk og store kostnadsbesparelser, uten at utskriftskvaliteten må lide, noe som gjør vår nye A3-serie til et godt valg for virksomheten.»

Maskinene leveres også med mulighet for ekstra kostnadsbesparelser. De har derfor spesifikke verktøy og funksjoner tilgjengelige, inkludert patroner med superhøy ytelse og skalerbare papirmagasiner. Dette gjør det enklere for virksomheter å håndtere kostnader og skrive ut på en effektiv måte, uten å måtte ofre enestående kvalitet.

Den nye serien av A3 blekkskrivere er tilgjengelig for bestilling fra lokale Brother-forhandlere.

HL-J6010DW er en A3 blekkskriver som tilbyr en utskriftshastighet på opptil 30 ipm og automatisk tosidig A3- og A4-utskrift. Den har en 6,8 cm berøringsskjerm i farger og to 250 arks papirmagasin pluss en 100 arks universalskuff. Den har kablet og trådløs tilkobling og NFC, i tillegg til at den kan skrive ut fra USB. Den kan bruke blekk med høy ytelse og leveres med sort blekk (BK) for 6000 sider og fargeblekk (C/M/Y) for 5000 sider. Denne modellen har en anb. utsalgspris på kr 3980,- ekskl. mva. og kr 4975,- inkl. mva.

MFC-J5955DW er en multifunksjons A3 blekkskriver som kan skrive ut, skanne, kopiere og fakse. Den har de samme funksjonene som HL-J6010DW, bortsett fra at den har en 8,8 cm berøringsskjerm i farger og tilbyr automatisk tosidig A4-utskrift, -skanning, -kopiering og -faksing. I tillegg har den en automatisk tosidig dokumentmater for 50 ark og kan skrive ut fra og skanne til USB. Denne modellen har en anb. utsalgspris på kr 4480,- ekskl. mva. og kr 5600,- inkl. mva.

MFC-J6955DW er en multifunksjons A3 blekkskriver som kan skrive ut, skanne, kopiere og fakse. Den tilbyr de samme funksjonene som MFC-J5955DW pluss automatisk tosidig A3-utskrift, -skanning, -kopiering og -faksing. Denne modellen har en anb. utsalgspris på kr 5480,- ekskl. mva. og kr 6850,- inkl. mva.

MFC-J6957DW er en multifunksjons A3 blekkskriver som kan skrive ut, skanne, kopiere og fakse. Den tilbyr de samme funksjonene som MFC-J6955DW pluss tre 250 arks papirmagasiner. Denne modellen har en anb. utsalgspris på kr 6680,- ekskl. mva. og kr 8350,- inkl. mva.Dame i hvit bluse som står ved en Brother skriver og legger et dokument på glassplaten