1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2022
  5. Brother lanserer den nye serien RJ-3200 etikettskrivere

Brother lanserer den nye serien RJ-3200 etikettskrivere

Brother sin nye RJ-3200-serie består av to etikett- og kvitteringsskrivere med høy ytelse, designet for å passe behovene til den moderne arbeidsflyten.
Den nye RJ-3200-serien erstatter de eksisterende RJ-3050 og RJ-3150 skriverne og har det samme utseendet og følelsen som kundene har blitt glad i, men med forbedrede spesifikasjoner for å gjøre etikettutskrift raskt og enkelt.

Nøkkelfunksjoner i den nye forbedrede serien inkluderer nå lengre batterilevetid, rask utskriftshastighet på opptil 5 ips (127 mm/sek) og et slitesterkt design som tåler fall fra opptil 2 meter høyde, noe som gjør dem til den perfekte følgesvennen for detaljhandel og feltservicepersonell som trenger tilgang til rask og pålitelig utskrift av etiketter.

RJ-3200-modellene har bruksområder for å hjelpe til med etikett- og kvitteringsutskrifter til for eksempel hyllemerking, prisnedsettelser, klikk og hent samt til tilbud, estimater og fakturaer, og er godt rustet til å passe inn i en lang rekke arbeidssituasjoner.

Andrew Broadbent, European Product Manager – Specialty Print Solutions, hos Brother International Europe kommenterte den nye serien; og sier "vår splitter nye RJ-3200-serie er et velkomment tillegg til vårt voksende utvalg av skrivere med termisk utskrift. Det var viktig for oss å beholde det kjente, robuste utseendet, mens vi oppgraderte ytelsen, noe som er akkurat det vi har gjort. Vi er sikre på at kundene våre vil ha stor nytte av forbedringene som er gjort.»

RJ-3200-serien har en rekke tilkoblingsmuligheter, er designet spesielt for å skrive ut raskt nå den er i bruk, og lade opp når den ikke brukes. Som et resultat kan skriverne enkelt lades og oppdateres over natten, noe som resulterer i mindre nedetid på jobben. Noe som blir stadig viktigere i dagens forretningslandskap.

De nye RJ-3200-skriverne kan nå kjøpes hos forhandlerne dine.

Brother RJ-3230BL etikett- og kvitteringsskriver tilbyr 203 dpi utskriftsoppløsning  og er falltestet fra 2 meters høyde og er IP54 sertifisert. Den kobles til via USB eller Bluetooth.
Anb. utsalgspris kr. 8460,- ekskl. mva. (kr. 10.575,- inkl. mva.)
 

Brother RJ-3250WBL etikett- og kvitteringsskriver har samme design  og funksjonalitet som Brother RJ-3230BL i tillegg til Wi-Fi tilkobling.
Anb. utsalgspris kr. 9560,- ekskl. mva (kr. 11.950 inkl. mva.)  

Arbeidstaker i en butikk med en RJ-etikett- og kvitteringsskriver over skulderen