1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2022
  5. Brother optimaliserer utvalget sitt innen profesjonell merking takket være et nytt partnerskap med TEKLYNX

Brother optimaliserer utvalget sitt innen profesjonell merking takket være et nytt partnerskap med TEKLYNX

Fra 18. januar 2022 lanseres et nytt partnerskap mellom Brother og TEKLYNX, en global leder innen programvareløsninger for strekkoder. Samarbeidet gjør at det aldri har vært enklere for kundene å lage og skrive ut strekkodeetiketter, det styrker Brother sin ledende portefølje for etikettutskrift og gir virksomheter mulighet til effektivt å lage etiketter med industristandard.

Brother tilbyr et utvalg av ulike etikettprodukter som er kompatible med TEKLYNX programvareløsninger. Kombinasjonen av disse to produkttilbudene gir forbedret skriverytelse, slik at virksomhetene får verktøyene de trenger for å skrive ut etiketter raskt og effektivt. De integrerte løsningene som nå er tilgjengelige, styrker også datasikkerheten i organisasjoner.

Nicolas Serra, Senior Manager Corporate & Solutions Division ved Brother i Frankrike sier: «Det gleder oss å kunne presentere vårt nye europeiske partnerskap med TEKLYNX, en global leder innen integrert programvareutvikling. Med partnerskapet oppnår vi sterk synlighet på strategiske vertikale markeder for Brother. Dette nære samarbeidet hjelper også kundene våre med å kunne bruke den termiske Brother-skriveren sin hver dag for å oppnå enklere merking, og samtidig opprettholde et høyt nivå av nøyaktighet og samsvar ved bruk av disse virkningsfulle programvareproduktene.» 

«Vi er stolte over å kunne arbeide med Brother og gi mulighet for betydelig økt produktivitet innen etikettutskrift,» sier TEKLYNX International President, Thierry Mauger. 

TEKLYNX programvareløsninger dekker hele utvalget av termiske etikettskrivere fra Brother og gir virksomheter mulighet til å skrive ut flere etikettformater fra en sentralisert plattform, avhengig av kravene. 

TEKLYNX system for etikettstyring frigjør avdelinger fra tidkrevende etikettdesigner ved å tilby et intuitivt brukergrensesnitt. Virksomheter kan nå endre etikettdesigner raskere eller lage «standard» etikettmaler, for dermed å spare tid og frigjøre kostbare IT-ressurser som kan brukes på mer verdiskapende oppgaver.

Takket være strekkode- og RFID-teknologien som TEKLYNX spesialiserer seg i, har Brother med dette samarbeidet også mulighet til å forbedre sine løsninger for sporing av etiketter, fra produksjon til levering på tvers av en rekke bransjer. 

Kunder av Brother kan nå laste ned skriverdriverne* sine fra nettsiden til TEKLYNX.

*Følgende mobile etikett- og utskriftsløsninger fra Brother støttes av TEKLYNX: mobile RJ-etikett-/kvitteringsskrivere, TD-etikettskrivere for skrivebordet og industrielle TJ-etikettskrivere.

 

 

Om TEKLYNX International

TEKLYNX International bidrar til at forsyningskjeder fungerer bedre. I dag er det over 750.000 selskaper i over 170 land som stoler på TEKLYNX integrerte strekkoder og RFID-produkter for etikettdesign, og på menneskene bak løsningene som bidrar til effektiv, nøyaktig og sikker strekkodemerking som overholder bransjekrav. Med over 30 års erfaring er TEKLYNX den globale lederen, på grunn av sin pålitelige programvare og overlegne kundestøtte. Hvis du vil vite mer om hvordan TEKLYNX-samfunnet hjelper selskaper på tvers av bransjer over hele verden, besøk teklynx.com

TEKLYNX logo