1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2022
  5. Brother sine nye merkemaskiner til enkel merking og organisering

Brother sine nye merkemaskiner til enkel merking og organisering

Brother gjør det enklere å organisere, uansett om det er hjemme eller på kontoret, med sin nye serie av P-touch-etikettskrivere for skrivebordet. Skriverne er designet med tanke på travle arbeidsmiljøer og oppfyller en rekke behov. Etikettskriverne hjelper brukerne med å organisere, personliggjøre og identifisere.

PT-D-serien består av tre modeller – PT-D410, PT-D460BTVP, PT-D610BTVP – for grunnleggende til avansert bruk. Serien består av modeller for ethvert bruksområde.  

Henning Elkjær, salgssjef for Danmark og Norge ved Brother Nordic A/S, sier: “Når vi snakker med kunder, får vi høre at organisering er en utfordring for dem. Dette har bare blitt forsterket etter hvert som flere og flere arbeider fleksibelt.

Den nye serien vår er utviklet med tanke på dette. Vi ønsket å tilby en løsning for alt, enten det er til kabelsortering hjemme, oppbevaringsbokser på et lager eller organisering av permer på kontoret. Ved å løse denne store utfordringen gir vi kundene mer tid til oppgaven de egentlig skal utføre, noe som igjen øker produktiviteten og sparer tid.”

Hver modell er designet med tanke på miljøet den skal brukes i. Alle modellene har et QWERTY-tastatur og et stort grafisk display med funksjon for forhåndsvisning. På PT-D610BTVP er displayet i farger. Etikettskriverne har en optimal design for brukervennlighet, rask innmating og smidig skrivebordshåndtering.

De ulike modellene tilbyr økte muligheter for funksjonalitet og tilkobling, slik at du kan «bytte oppover» ut fra ditt behov, uten å måtte bytte system.

Skriverne kan brukes som frittstående etikettskrivere eller kobles til en datamaskin. Den medfølgende, gratis programvaren for etikettredigering inneholder et utvalg av ferdige maler som gjør det enda enklere å skrive ut etiketter. Modellene PT-D460BTVP og PT-D610BTVP har i tillegg Bluetooth og kan brukes med Brother-appen iPrint&Label, som betyr at du kan skrive ut ferdige maler hvor som helst ved hjelp av smarttelefonen din.

Alle modellene er kompatible med TZe-tape opptil 18 mm og gir etiketter som varer lenge. Slitestyrken til disse etikettene er en fordel, særlig på kontor, lager og treningssentre, fordi de er svært motstandsdyktige mot kjemikalier, vann og ekstreme temperaturer. Alle tre modellene er også raske og enkle å bruke. PT-D460BT og PT-D610BTVP kan skrive ut i en hastighet på 30 mm/s, og PT-610BTVP kan skrive ut på bredere taper (opptil 24 mm).

Alle modellene er tilgjengelige fra våre forhandlere.

PT-D410

Denne etikettskriveren leveres med QWERTY-tastatur, et stort grafisk display for visning av tekst og layout før utskrift, i tillegg til avansert designprogramvare (P-touch Editor 6.0). Den kan kobles til utskrift fra PC via USB og har en utskriftshastighet på opptil 20 mm/s. Skriver ut etiketter med en bredde på opptil 18 mm. Denne effektive etikettskriveren for kontoret koster kr 580,- ekskl. mva. og kr 725,- inkl. mva.

 

PT-D460BTVP

Samme som PT-D410 pluss:

Mulighet for å lagre 70 etiketter for rask utskrift av ofte brukte etiketter, Bluetooth-tilkobling og en utskriftshastighet på opptil 30 mm/s. Leveres med koffert. Denne enheten koster kr 1047,- ekskl. mva. og kr 1309,- inkl. mva.

 

PT-D610BTVP

Samme som PT-D460BTVP pluss:

Fullfargedisplay med høy oppløsning og bakgrunnsbelysning, mulighet for å lagre 99 etiketter for rask utskrift av ofte brukte etiketter. Skriver ut etiketter med en bredde på opptil 24 mm. Prisen er kr 1386,- ekskl. mva. og kr 1732,- inkl. mva.

Dame som sitter ved en pult i et kontormiljø om, med en pc og en P-touch merkemaskin