1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2022
  5. Brother: 2021 rapport Merkevarebeskyttelse

Brother: 2021 rapport Merkevarebeskyttelse

Beskyttelse av Brother sine immaterielle rettigheter har blitt en av våre viktigste saker, både globalt og i Europa. Det handler ikke bare om å beskytte varemerker, opphavsrett og patenter, men også om å beskytte kundene våre og tilliten de har til produktene og merket vårt.

Gjennom partnerskapet med Incopro, et selskap for beskyttelse av varemerker, har Brother håndtert over 28.000 onlinetilbud som krenket våre varemerker og opphavsretter, og 16.000 villedende tilbud over hele Europa i 2021. Vi iverksatte også tiltak mot over 80 nettsteder som misbrukte Brother-varemerket, som var angrepet av ondsinnet programvare eller var involvert i bedrageri.

Vi retter innsatsen mot de største markedsplassene, som Amazon, og i 2021 fjernet Brother 990 ASIN (Amazon Standard Identification Number) som følge av varemerkekrenkelser, og 148 ASIN på grunn av patentkrenkelser innen EU.

Isao Noji, styreleder og administrerende direktør for Brother International Europe Ltd, forklarer: «Å beskytte Brother sine immaterielle rettigheter er fortsatt en av de viktigste sakene for Brother, og i 2021 opplevde vi over 40 000 tilfeller av krenkelse som var villedende og kunne utsette kundene våre for risiko.

«Sammen med en rekke utredningsorganer og jurister oppdaget, undersøkte og iverksatte vi tiltak mot 10 tilfeller av forfalskning i 2021, der en serie falske nettverk var involvert.

«Dette er noe det er ekstremt viktig å belyse, fordi kunder som leter etter gode tilbud kan komme til å kjøpe noe de tror er ekte Brother-produkter, men som faktisk er falske. Brother investerer derfor kontinuerlig i aktiviteter som beskytter kundene våre og investeringene deres.»

I fjor innførte Brother også et mer omfattende program for å håndtere den enorme veksten i forfalskede produkter både online og offline, men understreker samtidig hvor viktig det er at kunder og partnere alltid:

Hvis kunder av Brother er bekymret for dette og ønsker å rapportere et mistenkt falskt produkt, kan de gjøre det ved å besøke www.brother.com/id eller kontakte Brother direkte på IPRinfo@brother.co.uk.

 
Brother logo