1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2022
  5. Skann, optimer og samarbeid – Brother lanserer en serie høytytende skrivebordsskannere

Skann, optimer og samarbeid – Brother lanserer en serie høytytende skrivebordsskannere

 

Brother presenterer en ny serie med høytytende skrivebordsskannere for hjemme- og kontorbruk. 

Den nye serien, som lanseres i mai 2022, er det perfekte supplementet til Brother sitt økende utvalg av skannere og gir kundene nøyaktig skanning av store volumer, avansert bildebehandling og en rekke funksjoner for dokumentoptimalisering og intelligente arbeidsflyter som gjør det lettere enn noensinne å samarbeide på jobb.

Hver maskin i serien er designet med tanke på Brother sine kunder og har et stilrent, slitesterkt design, forbedret bildekvalitet og en rekke profesjonelle programmer for ulike typer virksomheter og krav.

Henning Elkjær, Sales Director i Danmark og Norge, sier dette om lanseringen: «Vi håper at den nye serien av skrivebordsskannere fra Brother skal gjøre det enklere enn noensinne å digitalisere og samarbeide om dokumenter. Med mulighet for rask skanning av dokumenter kan brukerne effektivt digitalisere, redigere og dele dokumenter og få tilgang til filer av høy kvalitet uansett hvor de er, uten ventetid.
Den nye serien inneholder maskiner for alle forretningsbehov, blant annet en modell som er godt egnet for store virksomheter som ønsker å optimalisere dokumenthåndteringen sin, og maskiner som er perfekte for bruk hjemme eller på et mindre kontor. Uansett om det handler om tosidig A4, visittkort, kvitteringer eller flersidig skanning, kan du stole på at denne serien oppfyller alle de profesjonelle skanningsbehovene dine». 

Den nye serien skrivebordsskannere fra Brother fås nå hos lokale forhandlere. 
 

ADS-4100 tilbyr tosidig skanning av opptil 70 bilder per minutt, en 60-arks automatisk dokumentmater (ADF) og avansert bildebehandling. Den har en  anb. utsalgspris på NOK 3880,- ekskl. mva. og NOK 4852,- inkl. mva.

ADS-4300N 
er litt raskere, med tosidig skanning av opptil 80 bilder per minutt og en 80-arks automatisk dokumentmater (ADF). Den har også tre konfigurerbare hurtigtaster, avansert bildebehandling og flersidig skanning, pluss Ultrasonic Multifeed Sensor og Separation Switch. Den har en anb. utsalgspris på NOK 4118,- eks. mva. og NOK 5148,- inkl. mva.

ADS-4500W har tosidig skanning av opptil 70 bilder per minutt og en 60-arks automatisk dokumentmater (ADF). Den har en 7,1 cm berøringsskjerm med 20 konfigurerbare snarveier og tilbyr Superspeed USB3.0 og skanning direkte til USB-vert samt avansert bildebehandling og Auto Start Scan. Den har en anb. utsalgspris på NOK 5045,- ekskl. mva. og NOK 6306,- inkl. mva.

ADS-4700W 
tilbyr flere funksjoner. I tillegg til tosidig skanning av opptil 80 bilder per minutt og en 80-arks automatisk dokumentmater (ADF), har den en 10,9 cm berøringsskjerm med 56 konfigurerbare snarveier, en personlig tilpasset opplevelse for flere brukere, Secure Workgroup Sharing, avansert bildebehandling og flersidig skanning samt Auto Start Scan, Ultrasonic Multifeed Sensor, Separation Switch, Scan Preview og CIS Cleaning Alarm. Den har en anb. utsalgspris på NOK 5893,- ekskl. mva. og NOK 7366,- inkl. mva.

ADS-4900W 
er den raskeste i serien, med tosidig skanning av opptil 130 bilder per minutt. Den har også en effektiv 100-arks automatisk dokumentmater (ADF), en 10,9 cm berøringsskjerm med 56 konfigurerbare snarveier, personlig tilpasset opplevelse for flere brukere, Secure Workgroup Sharing, avansert bildebehandling og flersidig skanning. I tillegg har den Auto Start Scan, Multifeed Sensor, Separation Switch, Scan Preview samt CIS Cleaning Alarm. Denne superskanneren har en anb. utsalgspris på NOK 9649,- ekskl. mva. og NOK 12.061,- inkl. mva.

 Mann som sitter å jobber på en pc med en skanner i bakgrunnen