1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2021
  5. Brother lanserer sett for merking dedikert til identifisering av nettverksinfrastruktur og kabler

Brother lanserer sett for merking dedikert til identifisering av nettverksinfrastruktur og kabler

Den globale skriverprodusenten Brother er stolt over å kunne presentere merkemaskinen PT-E550WNIVP – et nytt produkt dedikert til identifisering av nettverksinfrastruktur og kabler. I forbindelse med lanseringen er også et sett med nye selvlaminerende taper innlemmet i tapeserien fra Brother. 

Det nye settet inneholder alt som er nødvendig for å kunne identifisere alt som hører til i et nettverk, blant annet koblingspaneler, kabler, frontplater, rack og utstyr. PT-E550WNIVP bruker Brother sin spesialtapeserie Pro Tape, som omfatter selvlaminerende tape, sikkerhetstape, tape med sterk klebeevne og Flexi-ID tape, og gir holdbare og varige merkelapper som gjør det enklere for brukerne å overholde ANSI TIA-606-C- eller ISO/IEC 14763-2-standarden – industristandarden for merkelapper som skal brukes på datakommunikasjonskabler.

Country Manager i Norge Geir Langedrag hadde følgende kommentar til den nye merkemaskinen: «Denne Wi-Fi-aktiverte og brukervennlige merkemaskinen er det perfekte verktøyet for alle som arbeider med nettverksinfrastruktur. Det er alt du trenger for alle de ulike applikasjonene det er behov for. Merkemaskinen PT-E550WNIVP fra Brother er rask, pålitelig og holdbar, og med den avanserte kutteren blir merkelappene skrevet ut i en lang remse, slik at de opprettholder riktig rekkefølge og er enkle å ta av – nøyaktig merking blir en enkel sak. 

Vi er også svært godt fornøyde med de nye selvlaminerende tapene våre. I likhet med mange av de andre tapene våre har de et slitesterkt tilleggslaminat som påføres over teksten ved utskrift.
I motsetning til konkurrentenes merkelapper gir denne innovasjonen fra Brother nettverksinstallatører mulighet til å bruke en 24 mm bred merkelapp på de kraftigere CAT6A-kablene, samtidig som du sikrer at teksten er fullstendig beskyttet mot slitasje.»

PT-E550WNIVP er kompatibel med Windows og Mac, og med smarttelefoner via iLink&Label appen fra Brother. Det betyr at brukerne raskt kan koble seg til Fluke Networks Linkware™ Live-prosjektene sine i skyen og overføre de nødvendige kabel-ID-ene til skriveren, noe som gir rask, nøyaktig merking av kabler. Appen er et produkt fra Brother sitt partnerskap med Fluke Networks’ LinkWare™ Live Affiliates Programme og åpner for at systemet kan integreres sømløst med merkemaskinen
PT-E550WNIVP fra Brother.

Geir Langedrag tilføyde: «Denne kompatibiliteten sikrer at brukerne enkelt og effektivt kan skrive ut flere merkelapper, og dermed unngå at kabler identifiseres feil på grunn av feilene som vanligvis gjøres når kabel-ID legges inn manuelt.»

«Merkemaskinen PT-E550WNIVP kan også kobles til Brother-appen Mobile Cable Label Tool, slik at brukerne kan opprette og skrive ut merkelapper fra smarttelefonen sin når og hvor som helst.»

Settet består av merkemaskinen PT-E550WNIVP, en kassett med 24 mm sort-på-hvitt, selvlaminerende tape og en kassett med 9 mm sort-på-hvitt-tape med sterk klebeevne, i tillegg til AC-adapter og oppladbart batteri. Alt ligger i en koffert.

Les mer om PT-E550WNIVP

De kostnadsfrie Brother-appene kan lastes ned fra www.brother.eu/E550WappsPTE550WNIVP merkemaskin for kabelidentifikasjon