1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2021
  5. Vet du hva en MPS-løsning kan gjøre for ditt firma?

Vet du hva en MPS-løsning kan gjøre for ditt firma?

Det gjør MPS-kundene våre, og de er veldig fornøyde. Vi ønsker å sikre at vi kan fortsette å oppfylle deres krav. Derfor har vi bedt dem om å svare på en spørreundersøkelse. I undersøkelsen spurte vi dem hva de forventer av MPS-løsningen, hva de er mest fornøyd med, og hvordan de vil rangere løsninge på en skala fra 1-5 stjerner.

Svarene var ganske entydige. De forventet en konkurransedyktig pris, høyt servicenivå, erfaring og effektivitet.

De var mest fornøyd med skrivernes funksjoner, tilgangen på forbruksvarer og den gode servicen. De var også enige om at Brother er kundefokusert, tilgjengelig og proaktive.

Vi er selvfølgelig veldig glade for disse tilbakemeldingene, og vi jobber hardt for å fortsette det gode arbeidet og være "at your side", slik at vi kan levere en oppdatert løsning dersom behovet skulle endre seg over tid.

I pdf-en kan du lese om hvordan Brother bisto Norengros da de ønsket en MPS-løsning. En kostnadseffektiv løsning som gjør at de blant annet ikke behøver å bruke tid på administrasjon av skriverparken eller ha lagerhold av rekvisita. En MPS-løsning gir Norengros god styring over skrivermiljøet sitt.

Men hva er egentlig MPS?
Kort fortalt består en MPS-løsning av en eller flere printere som er satt opp for automatisk bestilling og levering av forbruksmateriell, og du betaler kun for det du skriver ut.

Ved å studere nærmere hvordan du jobber i dag, kan du få forslag til hvordan en skreddersydd MPS-løsning fra Brother kan hjelpe deg med å optimalisere arbeidsflyten så mye som mulig. Slik sikrer vi at du får en løsning som er kostnadseffektiv,  trygg og brukervennlig. Rekvisita, tonere eller blekkpatroner vil bli bestilt og levert automatisk ved behov. Skriveren sørger for å sende en melding ved lavt toner / blekknivå, slik at nye rekvisita kommer i tide. Det er enkelt og praktisk, og du trenger ikke å gjøre noe i det hele tatt. Bror tar seg av det hele.

Funksjoner og fordeler
•    Automatisk bestilling og levering av forbruksvarer, slik at du får akkurat det du trenger – når du trenger det
•    Trygge, kostnadseffektive løsninger designet for travle arbeidsplasser
•    Løsninger for bedrifter i alle størrelser
•    Klikkpriser er inkl. alle nødvendige forbruksvarer (toner / blekkpatroner, trommelenhet, avfallstonerboks og belteenhet) og levering

Les mer om Brother sin MPS løsning her. 


Mann og dame på et kontor som står bøyd over et skrivebord med en Brother skriver på