1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2020
  5. Sømløs, effektiv etikettutskrift for smarte bedrifter

Sømløs, effektiv etikettutskrift for smarte bedrifter

Utskrift av etiketter er fullstendig tilkoblet, produktivt og sømløst takket være en ny serie 4-tommers skrivebords-modeller fra Brother.

I serien TD-modeller er det 4 nye TD-4T-modeller med termisk overføring   TD4650TNWB, TD4750TNWB, TD4650TNWBR og TD4750TNWBR.

På grunn av seriens mange tilkoblingsmuligheter er skriverne ideelle for bruk i en rekke bransjer, inkludert detaljhandel, transport og logistikk og helsevesenet.

Med en rask utskriftshastighet på opptil 8 tommer per sekund (ips) produserer serien etiketter av høy kvalitet med opptil 300 dpi. Teknologien termiske overføring gir holdbare og varige trykte etiketter som gjør modellene ideelle for utfordrende arbeidsmiljøer.

Den store kapasiteten på bånd betyr at serien kan øke produktiviteten uten å måtte bytte båndet Den intuitive LCD-skjermen på 2,3 tommer hjelper deg med navigering som gjør enhetene enklere å bruke.

TD4650TNWBR og TD4750TNWBR etikettskrivere er kompatible med RFID-teknologi, slik at sporbare koder kan legges til elementer. Lokalisering i sanntid øker sikkerheten, reduserer antall tapte eller stjålne varer og forenkler arbeidsstyrkens oppgaver.

 RFID-teknologien kan brukes til sporing av eiendeler, back-office innen detaljhandelen og lagerhold.

Serien kobles til mobile enheter trådløst eller via Bluetooth, mens alle modeller er kompatible med de vanligste skriverspråk inkludert ZPL, DPL og EPL. Alle enheter har valgfri kutter og skreller, noe som gjør prosessen raskere og mer effektiv for brukeren ved å la flere etiketter skrives ut i kortere tidsrammer.

Salgs- og markedsdirektør hos Brother Nordic A / S, Henning Elkjær, sa: “Vi lever etter vårt forretningsmotto "at your side", og disse enhetene er designet for å gjenspeile de endrede behovene til våre kunder. Utvalget er laget for å være sømløst, slik at brukerne kan være trygge på at de bruker en enhet som er pålitelig og produktiv." Det ekstra med å støtte RFID-teknologi gjør prosessen enda mer effektiv og sikker for bedrifter.

For mer informasjon, kontakt

Brother Norge, filial til Brother Nordic A/S
Geir Langedrag, Country Manger, Nordic Sales Supervisor
E-post: geir.langedrag@brother.no

En person trykker på en knapp på en Brother etikettskriver i TD4-serien med skjerm