1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2020
  5. Nye mobile kvitterings- og etikettskrivere fra Brother, for bruk på farten

Nye mobile kvitterings- og etikettskrivere fra Brother, for bruk på farten

Butikker, restauranter, lager, transport og service vil være de typiske brukerne av Brothers nye familie av små og solide kvitterings- og etikettskrivere. De har flere tilkoblingsmuligheter og er lette å ta med rundt. Utskriftene kan ha en bredde på opptil tre tommer. De nye Brother RJ-skriverne koster fra kr. 3560,- ekskl. moms (kr. 4450,- inkl. moms).

Skrivere er noe man forbinder med store kontormaskiner som står på et bord eller i hjørnet av kontoret, der de opptar mindre plass. Men slik trenger det ikke å være. Kvitterings- og etikettskrivere fra Brother er mobile, slik at man kan ha dem i vesken. De løser ulike oppgaver for ansatte i detaljhandel, lager og service og er et uunnværlig verktøy i hverdagen.

Brother sine fire nye medlemmer i den robuste RJ-familien er beregnet for bruk til trådløs utskrift av alt fra etiketter og prislapper til bøter og kvitteringer, nesten uansett hvor brukerne befinner seg. Og de tåler både fukt, slag og støt.

To av de nye Brother kvitterings- og etikettskriverne – RJ-2035B og RJ-2055WB – kan skrive ut i to tommers bredde, mens RJ-3035B og RJ-3055WB håndterer litt bredere utskrifter på tre tommer.

«Vi merker en sterkt stigende etterspørsel etter små, mobile kvitterings- og etikettskrivere som kan skreddersys til hver enkelt oppgave, og som samtidig er så fleksible at de kan brukes i mange forskjellige bransjer. De fire nye RJ-skriverne er kjærkomne tilskudd i et område i vekst», forklarer Geir Langedrag, Country Manager Norway.

Brothers fire nye kvitterings- og etikettskrivere kan skrive ut med opptil fire tommer per sekund (ips) og i høy kvalitet (203 dpi). De fungerer med de fleste skriverspråk, og alle fire har Bluetooth. RJ-2055WB og RJ-3055WB har i tillegg innebygd Wi-Fi.

De leveres med skulderrem, belteklips og oppladbart litiumione-batteri. Til medarbeidere som arbeider i felten, f.eks. med service, distribusjon, utdeling eller utskrift av parkeringsbøter, kan man også kjøpe biladapter som tilleggsutstyr.

De leveres med skulderrem, belteklips og oppladbart litiumionebatteri. Til medarbeidere som arbeider i felten, f.eks. med service, distribusjon, utdeling eller utskrift av parkeringsbøter, kan man også kjøpe biladapter som tilleggsutstyr.

 

Priser og levering

Brothers fire nye små RJ-modeller er å finne i hyllene hos Brothers mange norske forhandlere.

 

Brother RJ-2035B: kr. 3560,- ekskl. moms (kr. 4450,- inkl. moms).

Brother RJ-2055WB: kr. 4760,- ekskl. moms (kr. 5950,- inkl. moms)

Brother RJ-3035B: kr. 5160,- ekskl. moms (kr. 6450,- inkl. moms)

Brother RJ-3055WB: kr. 6560,- ekskl. moms (kr. 8200,- inkl. moms).

 

Ytterligere presseinformasjon

Geir Langedrag, Country Manager Norway, Nordic Sales Supervisor Brother Norge.

e-post geir.langedrag@brother.no

Butikkansatt som står med en RJ-etikettskriver i hånden og skriver ut etiketter for merking av ferdigpakket mat.