1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2020
  5. Kompakte skannere man kan ta med i lommen eller vesken

Kompakte skannere man kan ta med i lommen eller vesken

Brother sine tre nye mobile skannere gjør det enklere enn noensinne å forvandle papirene dine til digitale dokumenter, uansett hvor du befinner deg. Brother-skannerne får strøm via USB 3.0-porten på en PC, men den største modellen har også innebygd litiumionebatteri.  
De fleste tenker på skannere som apparater man har stående hjemme på kontoret og ikke noe man tar med seg i skuldervesken eller i jakkelommen. Selv om akkurat det ofte kunne vært praktisk. Den muligheten er der nå.

Brother har stor suksess med mobile skrivere og lanserer nå den nye DSmobile skanner-serien. De er små og kompakte, slik at de er lette å ta med seg på farten, for eksempel når man er ute hos kunder og trenger å skanne dokumenter, regneark eller avtaler. Skannerne forvandler papirene til digitale formater, som kan bearbeides direkte på en PC eller videresendes med e-post.

Dette kan være praktisk for håndverkere, selgere, revisorer eller ingeniører som har dokumenter de ønsker å digitalisere med en gang.

Brother sine tre nye mobile skannere får strøm via USB 3.0-porten på en PC. Den største modellen har dessuten et innebygd litiumionebatteri, slik at den kan arbeide uten å være koblet til datamaskinen.

Tre mobile modeller
Brother sine nye elegante og praktiske familie av mobile skannere består av tre modeller. De fordeler seg på forskjellige prisklasser og har egenskaper og funksjoner rettet mot brukere med ulike behov og ønsker.

Den minste modellen – Brother DS640 – er enkel og lett å bruke. Den kan skanne opptil 15 sider (A4) i minuttet i svart-hvitt eller farge. Medfølgende programvare gjør det enkelt å skanne alt fra dokumenter i standardformater til mindre dokumenter, som kvitteringer og ID-kort. DS640 får strøm via USB 3.0-porten på brukerens bærbare eller stasjonære PC.

Brother DS740D er mer avansert. Den kan skanne dokumenter på begge sider og gir dermed optimal arbeidsflyt. DS740D har en plassbesparende mekanisme for innføring av papir og skanner dokumenter i en u-sving. DS740D kan skanne både A4-dokumenter, kvitteringer, ID-kort og mye annet. Denne modellen får også strøm via USB 3.0-port på brukerens bærbare eller stasjonære PC.

Sist, men ikke minst har du Brother DS940DW, som er Brothers ultramobile skanner for krevende brukere. Den har innebygd, oppladbart batteri og kan skanne til microSD-kort, noe som gjør det mulig å skanne uansett hvor du er, uten behov for tilkobling til PC. Brother DS940DW har samme hastighet som lillebroren. Det betyr at denne modellen også kan skanne 15 sider i minuttet enkeltsidig og 30 ipm (15 ark) ved skanning av dobbeltsidige dokumenter.

Klikk på produktene for mer informasjon og priser.

Mann sitter ved bord og skanner et kort