1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2020
  5. Ønsker du en ryddig og velorganisert arbeidsplass?

Ønsker du en ryddig og velorganisert arbeidsplass?

Med nye Brother P-touch CUBE Pro PT-P910BT er alt på sin plass

Brother presenterer P-touch CUBE Pro, den nye etikettskriveren som trådløst skriver ut etiketter og silkebånd direkte fra PC, Mac, smarttelefon og nettbrett.
Denne kompakte og elegante etikettskriveren er svært brukervennlig og passer for alle, både bedrifter og private, som trenger en effektiv og universell merkeløsning som ikke tar for mye plass. 

Bruk den der det er behov for en holdbar kvalitetsetikett – på kontoret, i butikken, i resepsjonen, i hjemmet, på kjøkkenet og på lageret. 
Du kan ha den med deg, slik at du enkelt og raskt kan skrive ut etiketter, merke og holde orden, uansett hvor du er. P-touch CUBE Pro har også en automatisk kniv med halvklippsfunksjon, slik at flere etiketter kan skrives ut om gangen ved kontinuerlig mating. Dette sikrer at de ligger i riktig rekkefølge og gjør dem enkle å plukke av.

 

Ulike muligheter for tilkobling og etikettdesign

P-touch CUBE Pro kan kobles til PC/Mac via USB. I tillegg har den Bluetooth-forbindelse og er dermed svært enkel å sette opp og bruke. Ved hjelp av Bluetooth kan du skrive ut etiketter trådløst – raskt og enkelt – direkte fra smarttelefon og nettbrett.

Design etikettene dine med Brother P-touch Editor, som er en kostnadsfri programvare for etikettdesign på PC/Mac. Det vil si at du har effektive redigeringsverktøy for å lage etiketter til ethvert formål. Sett inn bilder, en firmalogo eller velg blant hundrevis av clipart, symboler og innebygde rammer. Med P-touch Editor kan du enkelt opprette strekkoder og QR-koder, og du kan koble til dine egne data i Microsoft Excel for å flette og skrive ut flere etiketter om gangen.

Foretrekker du å arbeide med apper, kan du bruke P-touch Design&Print 2-appen til å lage etiketter på smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av en av de mange malene. Ønsker du en skreddersydd løsning, kan du bruke Brother sin app iPrint&Label til å sette inn tekst og bilder, endre skrifttyper og størrelse på objekter. Begge Brother-appene er kostnadsfrie og kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Holdbare etiketter og flotte silkebånd 

Brother P-touch CUBE Pro bruker TZe-tape til å oppfylle ethvert behov for identifisering – til kontor, detaljhandel, utdanningssektoren, turist-, hotell- og restaurantbransjen eller logistikk, håndverk eller spesialhandel. Med TZ-tape får du en holdbar etikett, fordi teksten plasseres under laminering og derfor ikke kan slites av. TZe-tape fås i et bredt utvalg av farger og mønstre fra bredder på 3,5 mm til 36 mm. Du kan også lage elegante silkebånd med personlig tekst til f.eks. firmagaver.

P-touch CUBE Pro leveres med et oppladbart li-ion-batteri, som du enkelt lader fra datamaskinen via USB-kabelen Lær mer om Brother P-touch CUBE Pro (PT-P910BT

Klikk her for inspirasjon til kreativ merking!

 

Priser og levering
Brother P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) fås kjøpt hos Brothers mange forhandlere over hele landet.
Anb. utsalgspris er kr. 3480,- ekskl. moms (kr. 4350,- inkl. moms).

 

Om Brother

Brother Nordic A/S er en ledende leverandør til det nordiske markedet. Selskapet er eneimportør av Brother skrivere, multifunksjonsskrivere, programvare, skannere, mobile løsninger og etikettsystemer. Brother leverer produkter av høy kvalitet med ytelse og funksjonalitet i toppklasse – alt sammen til konkurransedyktige priser. Flere av Brother sine
produkter er markedsledende. Brothers produkter selges og distribueres gjennom et bredt nett av forhandlere og distributører. Brother Nordic A/S har 80 medarbeidere på kontorene sine i Ishøj, Göteborg, Helsinki og Oslo. Se mer på www.brother.no eller www.brother.com

Brother Cube Pro PTP910BT merkemaskin og merkelapper på et bord. En hånd som holder en smarttelefon med en app i displayet. Permer og hyller merket med etiketter.