1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2020
  5. Brother lanserer rapport om fremtidens arbeidsplass

Brother lanserer rapport om fremtidens arbeidsplass

Brother, som er spesialister på kontorteknologi, lanserer en omfattende rapport om fremtidens arbeidsplass – Workplace of the Future – for å inspirere ledere med ideer som kan øke produktiviteten og hjelpe bedriftene med å møte fremtiden.

Rapporten kan lastes ned kostnadsfritt– tar for seg temaer som kultur, teknologi og en arbeidsplass i endring. Temaene omfatter alt fra trivsel til revolusjonerende teknologi og campus-lignende knutepunkter og gjør et dypdykk i fremtidens arbeidsliv.

Hver enkelt del av rapporten byr på praktiske tips som hjelper ledere med å foreta velfunderte kommersielle beslutninger som kan medføre en omlegging av alle deler av driften.

Styreleder og administrerende direktør Isao Noji i Brother International Europe sier: «Det er ikke lenger slik at samfunn, teknologi og design bare påvirker måten vi jobber på – de er i ferd med å endre hele arbeidsplassens DNA.

Fremtiden er utrolig spennende og byr på en rekke forretningsmuligheter, men hvis vi ikke klarer å forestille oss hva som vil skje, vil den bare virke skremmende. Brothers mål med denne rapporten er derfor å øke folks forståelse av hvor og hvordan vi kommer til å jobbe i fremtiden.

I tillegg til at rapporten setter ting inn i kontekst, inneholder alle delene klare, gjennomførbare råd som hjelper ledere i fremtidsrettede bedrifter med å prioritere investeringer, ligge i forkant innen teknologi, innføre nye måter å jobbe på samt øke produktiviteten.»

Brother har over 110 års erfaring med produktutvikling og inntok kontorenes verden i 1961 med lanseringen av skrivemaskinen JP1-111. Siden den gang har selskapet hjulpet bedrifter med å oppfylle stadig nye kundebehov ved å introdusere neste generasjons teknologi – fra den elektroniske skrivemaskinen AX-10 fra 1985 og den innovative multifunksjonsmaskinen MFC-7000FC fra 1997 til dagens kompakte, tilkoblede, app-baserte enheter for utskrift, skanning, mobil utskrift og merking.

Country Manager i Brother Norge, Geir Langedrag sier: «Brother har økt sin innflytelse på kontoret ved å studere kontorets utvikling og arbeidstakernes arbeidsvaner fra et kundeperspektiv. Dette har gjort oss i stand til å løse problemer og øke produktiviteten med banebrytende produkter.

Med tanke på hvor raskt sektoren endres, er det imidlertid viktigere enn noensinne å visualisere fremtidens arbeidsplass. Med denne rapporten ønsker vi derfor å dele og konsolidere vår innsikt i fremtiden med bedriftsledere – i form av klare, gjennomførbare forretningsråd.»

Geir Langedrag avslutter med å si følgende: «I tillegg til at rapporten har potensial til å skape store kommersielle endringer, er den lettlest og underholdende. Derfor anbefaler jeg alle bedriftsledere til å laste den ned.»

Få oversikt over innholdet og last ned hele rapporten Workplace of the Future.

3 personer som diskuterer på et kontor