1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2020
  5. Brother vinner “Good Design Award 2020” for fire produkter

Brother vinner “Good Design Award 2020” for fire produkter

Brother Industries, Ltd., hovedkontoret for Brother Nordic A/S og en av de ledende globale produsentene av laser- og blekkskrivere, har vunnet den japanske designprisen “Good Design Award 2020” for fire av deres nyeste produkter.

Brother har mottatt totalt 214 Good Design Awards siden de første gang vant prisen for en symaskin tilbake i 1960. I år er det 28. år på rad siden 1993, at Brother har mottatt denne prisen.

Nordic Marketing Director & Sales Director, Denmark Henning Elkjær hos Brother Nordic A/S sier: “Good Design Award anerkjenner ikke bare produkter med enestående utseende og funksjonalitet. Valg av produkter og tjenester er basert på om de også leverer verdi til forbrukere og samfunnet. Prisen anerkjenner den samlede innsatsen til alle involverte i utvikling og fremstilling av de prisvinnende produktene eller tjenestene.

“En av Good Design Awards som Brother nå har mottatt i 2020, er for merkemaskinen P-touch CUBE Pro (PT-P910BT). Den mottok ”Good Design Best 100 Award” som en av de 100 produktene eller tjenester som klarte seg best i Good Awards-panelets evaluering. Mottakere av ”Good Design Best 100 Award” er også kandidater til ”Good Design Grand Award” - den høyeste Good Design Award, ”Gold Award” og andre spesielle utmerkelser.

“Når Brother designer produkter, setter vi kunden først, hvilket er helt i tråd med vår “at your side” misjon. Vi vil fortsatt bestrebe oss på å lytte til tilbakemeldinger fra kunder og andre interessenter, og fastholde vårt fokus på å skape design som leverer stor verdi for kundene.”

I Norge har følgende Brother-produkter vunnet en Good Design Award 2020:

 

Om Good Design Awards

Good Design Award har vært det eneste omfattende designevaluerings- og kommunikasjonssystem i Japan siden 1957. Mange virksomheter og designere både i og utenfor Japan medvirker for å forbedre industrien og designkvaliteten. “G Mark”, symbolet for prisen, er allmenkjent for å representere godt design.

Les mer om Good Design Award her: http://www.g-mark.org/

Good Design Awards 2020 logo