1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2019
  5. Brother får tre iF Design priser

Brother får tre iF Design priser

Brother markerer seg igjen sterkt ved internasjonale iF Design Awards. Blant mer enn 6300 kandidater er en Brother LED-skriver og to P-touch etikettskrivere utvalgt til å få en av årets ettertraktede iF-priser.

Internasjonale iF Design Award går for å være noe av det ypperste man kan oppnå når man lanserer nye produkter innen f.eks. IT og kontor.

Hvert år står maskinvareprodusenter fra hele verden i kø for å få et eller flere av produktene sine godkjent av den erfarne internasjonale juryen, som består av eksperter innen design, konstruksjon, markedsføring og brukervennlighet.

Et attraktivt utseende er bare et av de mange kriteriene som må oppfylles for å bli vurdert til en iF Design Award – og kanskje senere til en gull- eller sølvmedalje. Andre vurderingspunkt er brukergrensesnitt, sikkerhet, innovasjon, ytelse og miljøvennlighet.

I år mottok iF Design Awards 6375 produkter fra 52 land til vurdering. Tre Brother-produkter slapp gjennom nåløyet og får en iF Design-pris.

Det handler om LED-skriveren HL-L3270CDW samt de to etikettskriverne P-touch Cube Plus og PT-H110.

Brother nærmest samler på iF Design Awards. I løpet av årene har Brother mottatt 72 av de ettertraktede prisene – iberegnet de seks fra i år*.

Brother fikk sin aller første iF Design-pris så langt tilbake som i 1982. Da var dommerne i juryen svært begeistret for en alfanumerisk skrivemaskin fra Brother.

”God design blir viktigere og viktigere i en tid der mange produkter stort sett kan det samme. iF Design belønner nytenking, kvalitet, driftssikkerhet, brukervennlighet og miljøhensyn. Dette er alt sammen nøkkelord for Brother”, forklarer Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director (Danmark) for Brother Nordic A/S.

Henning Elkjær tilføyer at iF Design Awards henger særlig høyt her i Norden, der design og god formgivning er en del av kulturen.

Brothers LED-fargeskrivere har virkelig blitt en bestselger hos krevende kontorer i hele Europa.

iF Awards-juryen valgte i den forbindelse ut Brothers LED-fargeskriver HL-L3270CDW.

Nylig mottok den samme skriveren også en Buyers Lab International Winter Pick Award, etter at den hadde vært gjenstand for ukevis av testing under hard belastning – uten verken å miste kvaliteten eller pusten underveis.

Nesten alle Brother-produkter er svanemerket for sitt lave strømforbruk og sin miljøvennlige drift i hverdagen.

To andre iF Design Awards gikk til den solide etikettskriveren PT-H110 fra Brother samt den elegante P-touch CUBE Plus.

iF Design Awards deles ut av International Forum Design, som har sitt hovedkontor i tyske Hannover.

*De tre andre iF Design Awards gikk til en av Brothers symaskiner, en sy-, broderi- og quilte-maskin samt en skjæremaskin.

iF Design Award til Brother Cube+ merkemaskin, på kontorpult