1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2019
  5. Brother vinner fem nye Awards for fire skrivere og en skanner

Brother vinner fem nye Awards for fire skrivere og en skanner

De erfarne testerne fra Buyers Lab International har valgt ut både fargelaserskrivere, blekkskrivere til bedrifter og kompakte skannere fra Brother på grunn av ekstraordinær kvalitet og gode priser.

I løpet av et år deltar Brother sine produkter i mange tester, forsøk og sammenligninger i laboratorier over hele verden. I en av dem har fire av Brother sine skrivere og en skanner nylig blitt utpekt som markedets beste.

Dette er anerkjennelser Brother setter stor pris på. De kommer nemlig fra Buyers Lab International (BLI) og er svært vanskelige å oppnå.

BLI sender alle produktene ut i en to måneder lang og særlig krevende test, der de utsettes for ekstreme belastninger. Testene tilsvarer belastningene produktene kommer til å oppleve på travle kontorer og arbeidsplasser.

Buyers Lab deler ut prisen to ganger i året, og Brother har nettopp innhentet førsteplasser for henholdsvis fire skrivere og en skanner i BLIs Winter 2019 Pick Awards.

Vinnerproduktene kommer fra Brothers siste LED-serie, den profesjonelle A3-blekkskriverserien, og omfatter også Brothers kompakte ADS-1700W dokumentskanner.

”Vi gleder oss hver gang produktene våre anerkjennes og vinner priser. Det beviser at vi gjør det riktige med skriverne, multifunksjonsskriverne og skannerne våre. Dessuten kjøper mange kunder dem etter anmeldelsene de leser skriftlig eller på nettet”, forklarer

Nordic Marketing Director & Sales Director (Danmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S.

Fargeutskrift for mindre virksomheter

Buyers Lab bruker uttrykk som ”Big Value for Low Volume Users”, fordi testerne tildelte Awards for enestående kvalitet – ”Outstanding Quality” – i kategoriene for skrivere og multifunksjonsskrivere som passer til mindre virksomheter og hjemmekontoret (SoHo).

Brother mottok prisene blant annet for de to LED-fargeskriverne HL-L3270CDW og MFC-L3750CDW, som også er populære blant norske kunder.

”Til tross for den lave prisen og det kompakte designet viste det seg at Brother-fargeskriverne vi testet inneholdt en rekke gode og praktiske funksjoner. Det gjelder f.eks. Brother sin Web Connect, som gir brukerne mulighet til å velge å skrive ut fra mange forskjellige skytjenester”, skriver BLI i sin begrunnelse.

Multifunksjons-blekkskriver

To av Brothers profesjonelle A3 multifunksjons-blekkskrivere fikk BLI-prisene i sine kategorier.

Brother MFC-J6945DW og MFC-J6947DW imponerte testerne med driftssikkerheten samt utskrifts- og skannehastighetene sine. BLI skriver blant annet følgende i sin rapport:

”Brother MFC-J6945DW viste seg å være en sterk multifunksjons-blekkskriver for mindre arbeidsgrupper – og til en budsjettvennlig pris. Den er brukervennlig, rask, og den kan arbeide svært lenge uten feil og avbrudd. Vi lot bl.a. den testede Brother-skriveren gjennomføre en utskriftsjobb på 30.000 sider”.

BLI testet ytterligere tre Brother-skrivere i samme serie og gav dem alle toppkarakter i pålitelighet og arbeidshastighet. Det var Brother MFC-J5945DW, HL-J6000DW og HL-J6100DW.

Kompakt skanner

Brothers kompakte og trådløst arbeidende ADS-1700W ble kåret som ”fremragende bærbar skanner” etter at testerne hos Buyers Lab hadde gått den grundig etter i sømmene og bl.a. vurdert den med tanke på effektivitet, programvarekompatibilitet, trådløse forbindelser, mobilitet og brukervennlighet.

Se våre produkter som har mottatt utmerkelser og awards 

Brothers president Ichiro Sasaki mottar prisene fra Buyers Labs Gerry O’Rourke.