1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2019
  5. Brother mobile kvitterings- og etikettskriverne tåler litt av hvert

Brother mobile kvitterings- og etikettskriverne tåler litt av hvert

De nye RJ-4230B og RJ-4250WB er Brother sine hittil mest robuste og hardføre mobile skrivere. De er beregnet til trådløs utskrift av kvitteringer og etiketter ute i felten og tåler derfor støt og fall. Prisene begynner på 8360,- kroner ekskl. moms (10.450,- kr inkl. moms).

Det er ikke bare mobiltelefoner, PC-er og nettbrett som kan kjøpes i ekstra hardføre utgaver. Robuste smarttelefoner kalles f.eks. ”håndverkermobiler”, og solide PC-er eller nettbrett brukes ofte av folk som arbeider på byggeplasser, fabrikker, skip og i redningstjenester.

MIL-standarder, som ofte nevnes i markedsføring av disse produktene, innebærer at de overholder militære krav. Med andre ord kunne brukerne vært soldater, redningsmannskap eller politifolk.

Nå er det neppe forsvaret som er målgruppen for Brothers to nye mobile skrivere – RJ-4230B og RJ-4250WB. Men de er så robuste at de sikkert kunne tjent i uniform.

Brother har allerede i en tid hatt suksess med å selge mobile RJ-skrivere. De brukes vanligvis til trådløs utskrift av kvitteringer eller etiketter, og det kan være alt fra bonger, billetter og bøter til generell merking og fraktetiketter. De to nye mobile skriverne er bare enda mer robuste og holdbare.

De tåler f.eks. et fall fra to meters høyde uten å gå i stykker. Dessuten er de vann- og støvtette, i henhold til internasjonale IP54-spesifikasjoner. Med andre ord kan de små mobile skriverne gjerne brukes utendørs, også når det regner.

Basert på erfaringene fra salget av mobile løsninger i tidligere år er det hovedsakelig detaljhandelen, lager- og servicepersonale samt håndverkere som kommer til å bruke de nye mobile RJ-skriverne da de egner seg spesielt godt ved behov for utskrifter med en bredde på 10 cm (4 tommer).

Brukerne benytter også enten en smarttelefon eller et nettbrett når de skriver ut. Via apper på disse mobile enhetene kan man skrive ut dokumenter trådløst på Brother RJ-skriverne. De er kompatible med både iPhone/iPad og Android.

Avhengig av skrivermodell foregår den trådløse kommunikasjonen via Bluetooth eller Wi-Fi. Begge skriverne har dessuten USB-port, og de har fått Near Field Communication (NFC). Dette er nok best kjent fra f.eks. Apple Pay-betalinger. Når man skal skrive ut, holder man bare smarttelefonen sin tett inntil skriveren i noen sekunder, så blir dokumentet overført og skrevet ut på papir.

De nye RJ-skriverne er svært enkle å betjene. Det meste kan foregå via en app, men skriverne har også et display og knapper som til og med kan betjenes med hansker på. Selve skriveren er pakket inn i solid og støtsikker gummi.

Brother tilbyr et bredt sortiment av tilbehør, slik at de nye skriverne kan lades opp og monteres i en person- eller varebil samt bæres over skulderen i en skulderrem, alt etter behov.

Brother har også en gratis ”Mobile Deploy”-app, slik at virksomheter kan fjernkonfigurere skriverne via Internett. Man kan dessuten få en egen app, der det er mulig å velge mellom forskjellige fonter og skrifttyper til utskriftene sine.

De to nye ekstra hardføre Brother-skriverne bruker ”Direct Thermo”-teknologi til å skrive ut med. På den måten slipper man både blekk og toner. Utskriftshastigheten er 5 ips eller 127 mm i sekundet.

Skriverne veier 850 gram og er kompatible med både Windows, Mac, Android og Apple iOS.

Les mer her om RJ4230B og RJ4250WB

Mann som merker kolli på et lager