1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2019
  5. Enkelt og greit - 3 års utskrift, alt i en eske

Enkelt og greit - 3 års utskrift, alt i en eske

Brother har gjenoppfunnet utskriftshåndtering for hjemmekontoret og det lille kontoret, med det nye konseptet All In Box1. Her får du en skriver eller en multifunksjonsskriver, 3 års garanti og blekk eller toner for 3 års forbruk – alt pakket i en eske. Enkelt og greit.

Konseptet møter den økende etterspørselen etter økonomisk og enkel utskrift med minimalt vedlikehold.

Alt i en eske-løsningen betyr at du som kunde de neste tre årene ikke trenger å bruke penger og tid på å kjøpe rekvisita, og det er lenge til du går tom for blekk eller toner midt i en viktig utskriftsjobb.

Alt i en eske-løsningen er tilgjengelige med både sort-hvitt skrivere og fargeskrivere, så det er en løsning for alle behov.

Konseptet er egnet for små bedrifter, studenter og hjemmekontor. Det gjør arbeidet enklere for deg og gjenspeiler vårt motto "At your side" og inneholder selvfølgelig originale Brother rekvisita (toner eller blekk). Du kan være sikker på at dokumentene dine alltid skrives ut i høyeste kvalitet.

Akkurat nå og frem til 31. mars 2019 har vi kampanje på alle våre All In Box-modeller. Når du kjøper en All In Box-løsning, får du med en Google Chromecast som gave. Les mer om Alt i ett-kampanjen her

 

1 Pakke inneholder ikke papir. Ytelse for blekkskrivere er basert på et gjennomsnittlige månedlig utskriftsvolum på ca. 200 sider ved 60 % sider i sorte / 40 % fargesider i henhold til ISO / IEC 24711 ved hjelp av 4 blekkpatroner levert i esken. Ytelse for laserskriverne er basert på 138 sider skrevet ut. Ytelse er i henhold til ISO / IEC 19752

Dame og mann snakker sammen på kontor