1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2019
  5. Ingen binding, null vedlikehold – Hvordan All in Box kan endre måten du skriver ut på

Ingen binding, null vedlikehold – Hvordan All in Box kan endre måten du skriver ut på

Vårt genialt enkle All in Box-konsept baner vei for en ny æra innen enkelhet, ved å gi mindre kontorer og hjemmekontorer over hele Europa en helt ny måte å oppfylle utskriftsbehovene sine på.

All in Box er utviklet for å gi størst mulig nytte for kunden og dekker utskriftsbehovene dine ved å tilby uavbrutt utskrift i 3 år*. Du har tilgang til pakker både for laser- og blekkskrivere.

En innovasjon innen enkelhet

Å skulle bytte blekk eller toner når du har det travelt eller er midt i en utskriftsjobb, er kanskje det største frustrasjonsmomentet ved å eie en skriver. All in Box er en pakke som sparer deg for tid, penger og stress, og som gjør det utrolig enkelt å sikre at du har alt du trenger for å holde skriveren din i gang. Inkludert med pakken har du ikke bare 3 års forbruk av blekk eller toner som holder skriveren gående, men også en betryggende garanti på 3 år.

Utskriftskraft til fordel for både lommeboken og planeten

Blekkpatroner med enorm kapasitet og superhøy ytelse åpner opp for nye nivåer av utskriftskraft. All in Box-blekkskriverne leveres med fire blekkpatroner med samme ytelse som 105 vanlige blekkpatroner**. All-in Box-laserpakker leveres imidlertid med tonerkassetter som gir fem ganger så stor ytelse som vanlig monolaser tonerkassetter.

Kraft av denne typen er ikke bare snill mot lommeboken din – den er også snill mot planeten. Uansett så sparer den deg for en tur til butikken og gir forbruksvarer som holder lengre, mindre utslipp av karbondioksid. All in Box er dermed et bedre og grønnere konsept. Og miljøfordelene er flere: den høye kapasiteten betyr at plastforbruket reduseres for hver side som skrives ut.

Overbevisende konsept – uovertruffent potensial

Vi tilbyr fire All in Box-pakker med to alternativer for laser og to for blekk, slik at alle tenkelige behov skulle være dekket.

Geir Langedrag, Country Manager sier: «All in Box lover uavbrutt, problemfri utskrift og reduserte utskriftskostnader og er dermed et konsept som gir personer og virksomheter frihet til å konsentrere seg om det som virkelig teller. 

De første tilbakemeldingene har vært utrolig positive og etterspørselen øker raskt, så vi håper All in Box fortsetter å appellere til folk som er ute etter en enklere, mer miljøvennlig måte å skrive ut på.»

Hvis du vil vite mer om All in Box skriverne, les mer her.

* Papir er ikke inkludert i pakken. Ytelse er angitt i henhold til ISO/IEC 19752 (laser) og ISO/IEC 24711 (blekk).

** Sammenligning mellom kostnaden for Brothers All in Box-skriver kontra kostnaden for DCP-J572DW pluss antall ekstra LC3211-kassetter som kreves for å skrive ut samme antall sider som LC3235XL-kassetter (6000/5000 mono/farge, inkludert med All in Box). Sideytelse basert på ISO/IEC 24711. Priser basert på produsentens veiledende priser (euro), mai 2019. Det er tatt hensyn til den medfølgende tonerkassettens ytelse.

illustrasjon av en skriver og en mann som holder rekvisita