1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2018
  5. Brothers nye fullfarge etikettskriver kan skrive ut i alle regnbuens farge

Brothers nye fullfarge etikettskriver kan skrive ut i alle regnbuens farger

Med Brother sin nye banebrytende VC-500W fullfarge etikettskriver får du flotte etiketter, navneskilt og til-og-fra kort i alle regnbuens farger – og uten bruk av blekk. Den bruker ZINK teknologi hvor fargene fremkommer ved varmepåvirkning av fargekrystallene i de tilhørende etikettrullene. Veiledende utsalgspris for Brother VC-500W er kr. 1880,- ekskl. mva.


Etiketter og navneskilt er ikke lenger hva de en gang var. Nå skal etikettene være fargerike, med bilder, logoer, emojis, symboler og tekst i glade farger. Glem alt om gamle etiketter med svart tekst på kjedelig hvit bakgrunn.

Revolusjonen leveres av Brother og den nye etikettskriveren VC-500W. Dette er den første fargeetikettskriveren i denne prisklassen som skriver ut uten bruk av blekk. Det er derfor ingen patroner som skal kjøpes inn og skiftes ut med jevne mellomrom. Du kjøper kun ønsket CZ-etikettruller i løpende lengde.

ZINK-teknologien er allerede kjent fra små fotoprintere, som en rekke japanske og amerikanske foto- og smarttelefon fabrikanter har lansert.

Brother går en helt annen vei med sin VC-500W etikettskriver. Den bruker CZ-ruller som fås i fem forskjellige bredder. Lag merkelapper i akkurat den størrelsen som du har bruk for. Bredden på rullene er 9, 12, 19, 25 og 50 mm. Rullere er fem meter lange, som gir deg mulighet til å skrive ut mange etiketter fra en og samme rull. Bruksområder er bl.a. navneskilt til besøkende til bedriften eller deltagere på konferanser og utstillinger, innendørs skilt på dører eller vegger, etiketter til mapper og permer på kontoret, merking av mat, emballasje og mye mer. En etikett kan være opp til 40 cm. lengde.

Brother VC-500W kan kobles til via USB og Wi-Fi. På kontoret kan denne etikettskriveren for eksempel brukes sammen med en pc og Brothers P-touch Editor programvare.

Bruker man denne smarte etikettskriveren hjemme, kan man lage etiketter med sitt eget design ved hjelp av den kostnadsfrie appen Colour Label Editor, som fås til både iPhone/iPad og Android.

Se en video om VC500W i Brother Norge sin YouTube kanal

Brother har hatt fokus på å gjøre etikettskriveren VC-500W så enkel å betjene som mulig. Man kan enkelt designe sine egne flotte etiketter med forskjellige bakgrunnsfarger og skrifttyper, importere bilder og logoer til navneskilt eller lage etiketter med røde faresymboler hvis etiketten f.eks. skal brukes som varselskilt.

Den nye VC-500W er så allsidig og brukervennlig at den appellerer til både bedrifter, foreninger og privat bruk. Alle kan få stor glede av å designe og skrive ut personlige og skreddersydde etiketter til mange forskjellige formål.
Besøksskilt laget med VC500W etikettskriver