Lagt til handlekurv
  1. Hjem
  2. Om Brother
  3. Nyheter
  4. 2018
  5. Brother og Fluke Networks samarbeide

Brother og Fluke Networks samarbeide

Brother har i samarbeid med Fluke Networks LinkWare™ Live Affiliates Program, laget app-en iLink&Label for iPhone. Appen integrerer Fluke Networks LinkWare Live og Brothers merkemaskin PT-E550WVP. Appen gjør kabelmerking og nettverkstester mer effektive, sparer tid og minimere risikoen for feil gjennom korrekt merking av kabler. Man oppretter enkelt en mal i LinkWare Lives skybaserte system. Fluke Networks LinkWare Live kobler sømløst sammen kontoret og den som er ute på farten.

For å skrive ut etiketter kan brukeren laste ned og sende maler direkte til sin merkemaskin PT-E550WVP via en smarttelefon eller et nettbrett. Det skje via Brothers kostnadsfrie app, iLink&Label og merkemaskinens Wi-Fi-tilkobling. Brukeren henter de samme malene og testinstalleringer i Fluke Versiv-testeren. Data behøver bara mates inn en gang og lagres så på en sentral plass.                                                                                                

Velg så en mal i skyen og skriv ut uten å måtte være tilkoblet en pc. Løsningen er utviklet på forespørsel fra nettverksinstallatører som står overfor ulike utfordringer når ute på arbeid.

Prosessen gjør det enklere og raskere for nettverksinstallatører og teknikere som er ansvarlige for installasjon, merking, testing, sertifisering og dokumentasjon av den ferdige installasjonen. Med iLink&Label blir brukerens rolle fleksibel fordi de ikke trenger å ha med seg en bærbar datamaskin. De kan laste ned og skrive ut etiketter på stedet, uten å fylle ut all informasjon for etiketter manuelt. Databasen kan brukes ved behov og kan nås av flere enheter samtidig. Tiden brukt for fremstilling av etiketter reduseres. Kvaliteten og effektiviteten av kabelmerking øker og risikoen for feil minimeres.

"Brother er bare ett av selskapene som Fluke Networks ønsker å samarbeide med. De er en del av LinkWare Live Affiliates, som skaper innovative produkter som er integrert med LinkWare Live Cloud-plattformen” sier Robert Luijten, Field Marketing Manager for Fluke Networks. Videre sier han "Med over syv millioner opplastinger utført så langt, roser installatører over hele verden LinkWare Live for å endre arbeidsformen til det bedre. Ved hjelp av integrerte applikasjoner som Brothers iLink&Label, får de verktøyene som hjelper dem å spare tid, øke produktiviteten, noe som igjen fører til økt fortjeneste."

“Vårt samarbeide med Fluke Networks innebærer at vi kan tilby nettverksinstallatører en løsning som vil ha en positiv innvirkning på deres virksomhet. Appen er virkelig banebrytene ettersom det gjør prosessen med merking mer effektiv, nøyaktig og kostnadseffektiv, sier Fredrik Pauli Nordisk produktsjef hos Brother.

”Løsningen har betydning for den tekniske utviklingen som utgjør fundamentet for et effektivt program for kabelmerking og kan hjelpe nettverksinstallatører med de utfordringene de står overfor», fortsetter Fredrik.

Klikk her og les mer om nettverksinstallasjon og kablehåndtering med merkemaskiner fra Brother

PT-E550WVP er utviklet til bransjestandarden og tilbyr ulike etikettbredder tilpasset merking av kabler, kontakter- og kontrollpaneler. Merkemaskinen bruker slitesterk laminert Tze-tape og Hse-krympestrømpe som motstår vann, slitasje, kjemikalier og store temperaturforskjeller. Etikettene er robuste, har sterk festeevne og er laget for å vare.

iLink&Label er kostnadsfri og tilgjengelig for iOS i Apple App Store.

Merkemaskinen PT-E550WVP har en veil. utsalgspris på kr. 2280,- eks. mva.

Om Fluke Networks

Fluke Networks er verdensledende innen sertifisering, feilsøking og installasjonsverktøy for brukere som installerer og vedlikeholder nettverksinfrastruktur. De tilbyr en kombinasjon av pålitelighet, ytelse, effektiv arbeidsflyt, installasjon av de mest avanserte datasentrene, til å reparere under dårlige værforhold. Bedriftens flaggskipsprodukter inkluderer den innovative LinkWare Live, verdens første skybaserte kabelsertifiseringsfunksjon som ble introdusert i slutten av 2014. For mer informasjon om Fluke Networks og LinkWare Live Cloud-plattformen kontakt  sales.coreinfo@flukenetworks.com eller gå til www.flukenetworks.com/linkwarelive.

For ytterligere informasjon og oppdateringer, følg Fluke Networks på sosiale medier.

Twitter: https://twitter.com/flukenetdci 
Facebook: 
http://www.facebook.com/flukenetworks 
LinkedIn: 
http://www.linkedin.com/company/fluke-networks

Ytterligere informasjon

Fredrik Pauli, Produktsjef Brother Nordic
Telefon +46-31-734 12 00, e-post
fredrik.pauli@brother.se