1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2018
  5. Brother multifunksjonsskriver på topp i markedet

Brother multifunksjonsskriver på topp i markedet

Brother MFC-L9570CDW vinner en av de ettertraktede "Pick Awards" fra de internasjonale testlaboratoriene Buyers Lab. Multifunksjonsskriveren klarte seg utmerket gjennom to lange måneder med krevende tester, der den skrev ut flere enn 80.000 ark, helt uten papirkrøll og andre problemer.

Brother sine multifunksjonsskrivere høster både utmerkelser og god omtale i fagtidsskrifter over hele verden. Brukerne har åpenbart det samme gode inntrykket av Brother-skrivere, for de kjøper mange av dem, i alle størrelser og prisklasser.

Den siste premiedryssen gikk til Brother sin flaggskipmodell i serien profesjonelle multifunksjonsskrivere for små og mellomstore bedrifter. Den heter Brother MFC-L9570CDW, og lovordene kommer fra de internasjonalt anerkjente testerne ved Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) i England.

BLIs eksperter fremhever Brother-skriverens pålitelighet og feilfrihet, høye utskriftskvalitet, de mange funksjonene og de praktiske detaljene som gjør hverdagen lettere, for eksempel svært rask dokumentskanning og god interaksjon med brukervennlige nettskytjenester.

Det skal veldig mye til å få utmerkelser og anbefalinger fra Buyers Lab, hvis testprosedyrer regnes som noen av bransjens strengeste. Hver enkelt skriver må nemlig klare seg gjennom to måneders omfattende tester under forhold som er mer krevende enn det de må tåle i de fleste bedrifter, med daglig utskrift, skanning, kopiering og faksing.

I løpet av prosessen med hele 80.000 utskrifter, skanninger og kopieringer laget ikke Brother MFC-L9570CDW papirkrøll en eneste gang, og den trengte heller ikke å overhales etter å ha bestått prøven.

I sin vurdering av Brother MFC-L9570CDW skriver testerne fra Keypoint Intelligence – BLI at "travle brukere vil ikke ha noen problemer med å foreta raske utskrifter, og det i høy kvalitet." Bildene er fine og iøynefallende med naturlige farger, detaljert grafikk, god fargemetning og skarp svart tekst. Utskrifts- og kopieringshastigheten til MFC-L9570CDW er konkurransedyktig, samtidig som den er uhyre rask til å skanne. I tillegg bruker skriveren store tonere og er utstyrt med papirskuffer som gjør det mulig for den å jobbe i lang tid uten avbrudd.

Brother MFC-L9570CDW er en laserbasert multifunksjonsskriver som kan skrive ut opptil 31 sider per minutt (spm), og skanne 50 spm eller 100 bilder per minutt (bpm) dersom man skanner på begge sider av arket. Den kan styres via en stor 16,5 cm berøringsskjerm og tilkobles via USB, Wi-Fi eller kabel.

Skriveren støtter trådløs nærfeltkommunikasjon (NFC), som kan brukes til brukeridentifisering med kort eller direkteutskrift fra en Android-telefon. Endelig har den tonere med en kapasitet på opptil 9000 ark. Prisen ligger på rundt kr 11.620,- ekskl. mva (kr 14.525,- inkl. mva).

Mens Brother MFC-L9570CDW vant det som English Test Laboratory kaller en "Winter Pick Award 2018", ble hele serien med Brother L8000- og L9000-skrivere lovprist av BLI sommeren 2017 for sin pålitelighet, bildekvalitet, brukervennlighet, funksjonalitet, hastighet og lønnsomhet.

Brothers multifunksjonsskrivere MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW og MFC-L9570CDW og de to skriverne HL-L8360CDW og HL-L9310CDW fikk høyeste anbefaling fra Buyers Labs, mens DCP-L8410CDW og HL-L8260CDW fikk en standard anbefaling fra det krevende testlaboratoriet.

For ytterligere informasjon
Geir Langedrag, Country Manager, Brother Norge, e-post: geir.langedrag@brother.no

BLI Winter Pick Award 2018