1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2018
  5. Brother på kontoret - når A4 ikke er stort nok

Brother på kontoret - når A4 ikke er stort nok

Brother introduserer fem nye blekkskrivere som skriver ut i A3-format, hvorav tre er multifunksjonsskrivere. De nye produktene i serien har stilig hvit design og alle de profesjonelle funksjonene som mindre og mellomstore bedrifter trenger. Prisen for de nye blekkskriverne er fra kr 3860,- ekskl. mva.

Hvitt er en pen farge, og A3 er bedre enn standarden A4.

Ut fra denne enkle filosofien introduserer Brother fem nye blekkskrivere, hvorav tre er multifunksjonsskrivere med faks. Skriverne er spesialtilpasset travle kontorer ved små og mellomstore bedrifter i privat og offentlig sektor.

Brother var i sin tid en pioner på markedet da vi introduserte skrivere som kunne skrive ut i A3-format. I dag fortsetter vi pionerarbeidet med vår nyeste blekkserie, som inkluderer to skrivere og tre multifunksjonsskrivere som kan skrive ut, kopiere, skanne og fakse.

Brothers nye blekkskrivere er enkle å bruke og svært pålitelige. Og den elegante hvite designen passer til moderne skandinaviske kontormiljøer, som ofte kjennetegnes av vegger, bord og møbler i lyse farger eller helhvitt.

Økonomisk og miljøvennlig

Brothers nye serie er utstyrt med et helt nytt skrivehode og nye motorer som har svært lavt energiforbruk. Dessuten er skriverne utviklet med tanke på resirkulering av brukte materialer og blekkpatroner.

Derfor er de fem skriverne miljømerket med den nordiske Svanen og den tyske «Blaue Engel», og dessuten er de blitt tildelt den internasjonale GS-sertifiseringen som en bekreftelse på at de er miljøvennlige kontormaskiner.

Brothers XL blekkpatroner gjør at skriverne kan skrive ut hele 6000 sider i sort-hvitt og 5000 sider i farger, noe som sikrer lav pris per utskrevet side. Utskriftshastigheten er 22 ipm i sort-hvitt og 20 ipm i farger, og første utskriftsside er klar etter kun seks sekunder.

Mange nyttige detaljer

Alle de fem modellene i Brothers nye serie kan skrive ut på A4 eller det større A3-formatet.

I tillegg kan modellene MFC-J6945DW og MFC-J6947DW skanne og kopiere i A3. Det er en stor fordel når man jobber med brosjyrer, store plansjer og diagrammer, eller når man vil skrive ut regneark uten at de må leses med forstørrelsesglass.

MFC-J6947DW (multifunksjonsskriver) og HL-6100DW (vanlig skriver) er toppmodellene og har tre papirmagasiner, noe som gjør det enkelt og fleksibelt å jobbe med flere dokumenter om gangen, både ensidige og tosidige. Dessuten slipper man manuell og kronglete påfylling av papirark.

Brothers fem skrivere kan skrive ut på begge sider av arket (tosidig) og er utstyrt med nærfeltkommunikasjon (NFC). Dette gjør det mulig å bruke ID-kort for økt utskriftssikkerhet, og å foreta trådløse utskrifter rett fra en smarttelefon ved å holde den i nærheten av skriveren i noen sekunder.

De tre allsidige multifunksjonsskriverne har en automatisk dokumentmater på toppen med en kapasitet på hele 50 ark. De betjenes med 9,3 centimeter store berøringsskjermer i farger. De vanlige skriverne har litt mindre skjermer på 6,8 centimeter.

Les mer om blekkskriverne her

 

 

dame på et kontor ved skriver