1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2018
  5. Glem alt om å kjøpe blekk og toner i tre år

Glem alt om å kjøpe blekk og toner i tre år

Brother introduserer tre multifunksjonsskrivere og én laserskriver som inkluderer blekk eller toner for tre år. Målgruppen er hjemmekontorer og små og mellomstore bedrifter. Skriverne og rekvisita for tre års forbruk leveres i én og samme boks. Det eneste brukerne må kjøpe i tillegg, er papir. Denne rimeligste «All In Box»-modellen koster fra kr 1980,- inkl. mva.

Brother har valgt ut fire modeller til denne nye «All In Box»-løsningen. Dette inkluderer de to multifunksjon farge blekkskriverne DCP-J1100DW og MFC-J1300DW så vel som sort-hvitt laserskriveren HL-1210WVB og multifunksjon sort-hvitt laserskriveren DCP-1610WVB.

Som bedriftskunde hos Brother, kan du abonnere på rekvisita og få dem tilsendt automatisk. Da har du alltid nok tonere og blekk på lager, uansett når du måtte trenge det, og de store skriverne trenger ikke å rammes av driftsstans midt inne i en utskrifts- eller kopieringsjobb.

For de som bruker mindre skrivere og multifunksjonsmodeller finnes ikke den samme muligheten. Alternativt kan de velge blant fire nye Brother-skrivere som leveres som en komplett «All In Box»-løsning med tonere eller blekk til tre års forbruk. Også garantien gjelder i tre år, men du må kjøpe papiret selv.

«All In Box» – skriv ut i farger

Brother DCP-J1100DW og MFC-J1300DW er multifunksjon farge blekkskrivere som er ideelle for hjemmekontorbruk eller små og mellomstore bedrifter. DCP-J1100W kan skrive ut, kopiere og skanne i farger, mens MFC-J1300DW i tillegg kan fakse i farger.

Den nye «All In Box»-løsningen inneholder fire blekkpatroner – det gir nok blekk til 6000 utskriftssider i sort-hvitt og 5000 sider i farger*. Det er så mye en familie eller en liten bedrift skriver ut i gjennomsnitt i løpet av en treårsperiode**.

Både Brother DCP-J1100DW og MFC-J1300DW har wi-fi. De leveres med et papirmagasin med plass til 150 ark og kan skrive ut på begge sider av arket (tosidig). De har også en automatisk dokumentmater med plass til 20 ark som gjør det lett å håndtere dokumenter som skal kopieres eller skannes.

Utskriftshastigheten er 12 ipm, og begge skriverne kan styres via smarttelefoner og nettbrett. Hvis du velger den litt større modellen MFC-J1300, får du i tillegg NFC (nærfeltkommunikasjon). Med NFC kan du legge smarttelefonen (Android) din i nærheten av skriveren i noen sekunder, så blir dokumentet skrevet ut automatisk. NFC kan brukes slik at bare godkjente brukere får tilgang til å bruke skriveren.

Brother DCP-J1100DW og MFC-J1300DW betjenes via en 6,8 cm stor berøringsskjerm. En innebygd medieport gjør det dessuten mulig å skrive ut direkte fra for eksempel en minnepinne eller et minnekort uten at man trenger å bruke en datamaskin.

All-In-Box – skriv ut i sort-hvitt

Brother vet av erfaring med tusenvis av kunder i Skandinavia at mange bare skriver ut og skanner i sort-hvitt. De trenger ikke å skrive ut i farger og vil heller ha høyere utskriftshastighet.

Dette gjelder også gjerne mindre og mellomstore bedrifter samt hjemmebrukere som skriver ut rapporter og flere sider om gangen. Alle disse er i målgruppen for de to andre skriverne i Brothers nye «All In Box»-løsning, som inkluderer tonere for tre års utskrift. I tillegg får de tre års garanti med bytte på stedet service det første året, for sikkerhets skyld.

Brother HL-1210WVB er en kompakt sort-hvitt laserskriver som kan skrive ut opptil 20 sider per minutt. Den har et papirmagasin med plass til 150 ark, trådløs tilkobling og mulighet for å koble til smarttelefon.

«All In Box»-løsningen inkluderer fem tonere som hver holder til inntil 1000 utskriftssider. Det betyr at du kan skrive ut 5000 sider de neste tre årene, før du må i butikken og kjøpe mer toner. Det eneste du trenger å kjøpe til utskriftene dine i denne perioden, er papir***.

Brother DCP-1610WVB har et utseende som minner om HL-1210WVB. Men DCP-1610WVB er en multifunksjon sort-hvitt laserskriver som også kan kopiere og skanne i farger.

Utskrifts- og kopieringshastighetene er på 20 sider per minutt, og du kan skanne rett til e-post, bilder eller filer. DCP-1610WVB har i tillegg wi-fi, mobil tilkobling og et papirmagasin med plass til 150 ark. Det følger med fem tonere som hver kan skrive ut 1000 sider.

Garenti

Brother DCP-J1100W og MFC-J1300DW leveres med tre års garanti med bytte på stedet-service alle tre årene, og HL-1210WVB pluss HL-1610WVB leveres med tre års garanti med bytte på stedet-service det første året.

* Kapasitet ifølge ISO/IEC 24711

** Blekkmengden som følger med er basert på et gjennomsnittlig forbruk på 200 utskrevne A4-sider per måned. 60 % skrevet ut i sort-hvitt, og 40 % i farger ifølge standarden ISO/IEC 24711. «All In Box» inkluderer fire separate blekkpatroner.

*** All In Box-pakken inkluderer ikke papir. Kapasiteten er basert på et forbruk på 138 sider per måned i samsvar med ISO/IEC 19752 Papir er ikke inkludert og må kjøpes for seg.

 

Les mer om modellene her

mann og dame ved kontorpult