1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2018
  5. Sett ditt personlige preg på julen

Sett ditt personlige preg på julen

Det blir ikke riktig jul uten alle de små tingene som gjør den til noe helst spesielt for deg. Uansett om det er barnas hjemmelagde julepynt eller ditt eget personlige dekkede bord, så er det de små detaljene som gjør denne tiden på året så spesiell.

Varehandelen forsøker å overtale oss til å handle fiks - ferdig julepynt, julekort, innpakningspapir, dekorasjoner og til-og-fra kort. Selv om det er raskere og enklere å kjøpe alt ferdig laget, så får du ikke muligheten til å sette ditt personlige preg på tingene.

Med P-touch CUBE og P-touch CUBE Plus merkemaskiner, kan du forvandle den mest alminnelige pyntegjenstanden til noe unikt og personlig, både til ditt hjem og til dine kjære. Disse smarte merkemaskinene gjør det enkelt å være kreativ og eksempelvis designe personlige til-og-fra kort og gavebånd, eller lage din egen hjemmelagde juletrepynt.

Gaver

Du kan gjøre hver enkelt gave personlig med silkebånd i forskjellige farger med personlig tekst, til-og-fra kort med eget design og mye mer. Uansett hvem gaven er til, kan du lage den til noe helt spesielt for mottageren.

Kort

I våre dager er det fremdeles mange som sender et personlig julekort. Med en P-touch merkemaskin kan du skape en personlig versjon på kort tid. Tast kun inn tekst, skriv ut og klistre på kortet. På den måten er det raskt og enkelt å sende et lettlest julekort med en personlig hilsen.

Dekorasjoner

Har du invitert til julefrokost, så nå kan du sette ditt personlige preg på bordpynten. Design dine egne bordkort og pynt serviettene med en grankvist og et rødt silkebånd med en hyggelig julehilsen på. Kun fantasien setter grenser.

Merkemaskinene har et stort utvalg av rammer, farger og skriftstiler så du kan fortsette med å merke etter at julen er over. Brother P-touch merkemaskiner er også perfekte for å lage navnelapper til barnas klær, matbokser og skolesaker samt til merking i hjemmet, eksempelvis til glass med hjemmelaget marmelade. Og de er også supre julegaver!

Finn den P-touch merkemaskinen som passer deg best.

Julestrømper med navnelapper