1. Hjem Brother
 2. Om Brother
 3. Nyheter og pressemeldinger
 4. 2018
 5. Bli med på skriverrevolusjonen med Brother MPS

Bli med på skriverrevolusjonen med Brother MPS

Bli med på skriverrevolusjonen – 12 fordeler med Managed Print Services

Mange bedrifter kjenner på presset om å effektivisere, kutte kostnader og øke produktiviteten. Løsningen kan være å implementere et program for utskriftstyring.

Managed Print Service (MPS) er en tjeneste som er skreddersydd for å administrere og effektivisere bedriftens utskriftsbehov. Over 80 prosent av dem som implementerer en slik tjeneste, oppnår eller forventer å oppnå kostnadskutt på mer enn 10 prosent per år*, noe som selvfølgelig gir positive utslag på bunnlinjen.

Ifølge Quocircas siste rapport Print 2025 ser 57 prosent av de små og mellomstore bedriftene for seg å implementere en MPS innen 2025. Nedenfor beskriver vi 12 fordeler med en slik nettsentrisk tjeneste.

 1. Kostnadskutt – for mange bedrifter er utskrifter den tredje største utgiften etter husleie og lønninger. Prisen på utstyret er én ting. Utgiftene til tilbehør, reparasjoner, driftsstans og ineffektiv bruk kommer i tillegg – og er ofte vanskelige å holde oversikten over. MPS er en pakkeløsning som er skreddersydd for bedriftens behov og som gir viktige besparelser.
 2. Topp utstyr – med MPS leaser du de beste produktene med akkurat de funksjonene bedriften trenger. Hvorfor nøye seg med det nest beste?
 3. Sikkerhet i høysetet – som en del av avtalen vil enheten bli riktig konfigurert og regelmessig oppdatert. Du kan også legge til ekstra sikkerhetsfunksjoner, som brukerautentisering, for å sørge for at brukerne bare får tilgang til den informasjonen de trenger.
 4. Lavere strømregning – nyere skrivere og multifunksjonsskrivere (MFC) bruker lite strøm når de står i standby-modus og er i snitt 35,6 prosent mer energieffektive enn sine forgjengere.
 5. Ingen reparasjoner – unngå utrivelige overraskelser og nedetid. Service er standard i alle MPS-pakkene, slik at du får god oversikt over kostnadene, samtidig som du slipper å risikere at dere ikke får brukt skriverne.
 6. Mindre utstyr – mange bedrifter kjøper flere typer spesialutstyr til oppgaver som kunne ha vært løst med én MFC, eller altfor avanserte multifunksjonsmaskiner til enklere utskriftsbehov. Med MPS kan du tilpasse utstyret til bedriftens behov og spare tid, plass og penger.
 7. Mindre tid brukt på støtte – det er ingen hemmelighet at IT-avdelingen bruker mye av tiden på utskrifter. Med riktig MPS-modell får de mer tid til andre oppgaver.
 8. Økt produktivitet – de nyeste MFCene er mobile og har nettilkobling og tilpassede grensesnitt med apper og snarveier. De hjelper dere med å jobbe mer effektivt og fleksibelt og på nye og bedre måter.
 9. Problemfri avhending – MPS hjelper dere å resirkulere tomme tonerkassetter og overflødig utstyr, slik at det blir lettere for dere som en miljøbevisst bedrift å nå miljømålene deres.
 10. Mindre sløsing – vi har vel alle skrevet ut for mange dokumenter eller brukt unødig gode fargeinnstillinger eller høy oppløsning, eller rett og slett glemt å hente utskriftene fra skriveren. MPS har løsninger for optimal bruk og pull printing.
 11. Pay-as-you-go – du betaler bare for de sidene du trenger å skrive ut. MPS kan gi bedre likviditet ved at du betaler en avtalt månedlig sum for det antallet utskrifter bedriften trenger. Dette beløpet dekker alt av tilbehør og service, slik at du ikke trenger å investere i dyrt utstyr.
 12. Skalerbarhet – hvis virksomheten vokser, gjør MPS-modellen at utskriftsløsningen kan vokse i samme takt. Slik får dere som ambisiøs bedrift den perfekte løsningen.

Nå som du har sett hvilke fordeler MPS kan gi, er du kanskje interessert i å vite mer og gjøre bedriften enda mer effektiv?

Les mer om Brother MPS her.

* Kilde: Western European MPDS Hardcopy Survey, IDC, Q1 2016

En gruppe mennesker i samtale rundt et bord