1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2017
  5. Brother lanserer en stilig merkemaskin til hjemmet

Brother lanserer en stilig merkemaskin til hjemmet

Den nye P-touch Cube, også kalt PT-P300BT, kan kobles til brukerens smarttelefon via Bluetooth, som betyr at du kan lage personlige og dekorative etiketter i mange forskjellige farger og materialer med en dedikert app. Den er liten, har et moderne design og samtidig praktisk med mange smarte muligheter. Pris kr. 600,- kr. inkl. mva.

Det er ikke bare på kontoret at det er bruk for selvklebende etiketter til å identifisere og merke ting som for eksempel ringpermer, oppbevaringsesker, kontorartikler med mer.

Også i hjemmet kan etiketter være til nytte og glede, særlig for å lage merkelapper i fine fargekombinasjoner med bilder og symboler på – eller trykk på vårt nye stoffbånd.

Trådløst med mobilen
P-touch CUBE er Brothers første merkemaskin med Bluetooth, som er målrettet til bruk i hjemmet. Det betyr at man kan glemme alt om brysomme ledninger, siden etiketter blir designet på og skrevet ut direkte fra en smarttelefon eller et nettbrett.

Brothers medfølgende P-touch Design&Print app kan lastes ned kostnadsfritt til iPhone/iPad i Apples App Store eller til Android-enheter i Google Play Store.

App-en inneholder mange smarte funksjoner, så du kan lage dine egne flotte etiketter. Man kan f.eks. velge mellom mange maler, med eller uten bilde, finne sin egen personlige skrifttype til teksten, samt pynte med symboler og rammer. Brother app-en hjelper deg å designe din personlige etikett.

Kun kreativiteten setter grenser
I dag er det mange forskjellige spennende typer tape å velge mellom. Brother tilbyr f.eks. nye stoffbånd som kan brukes til gavebånd og dekorasjoner. Man kan også få tape med en matt overflate som gir en flott og diskret finish eller tape med mønstrete bakgrunn med små hjerter, streker i sølv eller geometriske mønstre i gull. Man kan også printe gull på hvit bakgrunn, gull på rosa, gull på marineblå, gull på rød osv. Alle disse kan brukes når man ønsker et litt mer personlig preg på presanger, til og fra lapper, bursdagskort eller lignende. Tape med ekstra sterkt lim kan brukes på f.eks. verktøykasser, urtepotter, plantekasser, hageredskap med mer.

Liten, stilig og rask
P-touch CUBE er liten og stilig å se på og passer inn i alle hjem. Samtidig er den batteridrevet, så man kan ta den med seg overalt. Husk å ha din smarttelefon med Brothers app med deg, for utskrift av etiketter foregår trådløst.

Utskriftskvaliteten er på 180 punkter pr. tomme (dpi) og etiketter skrives ut med 20 mm i sekundet. Samtidig har P-touch CUBE en innebygget kniv som kutter etiketter til ønsket lengde.

Og hva bruker man ellers en merkemaskin til i hjemmet?

Svaret er vel nesten alt. Fra merking av oppbevaringskasser, mapper, kakebokser, mat på glass og i bokser, barnas klær, støvler, sportsutstyr og alle mulige andre remedier i hjemmet – verktøy, elektroniske gadgets, leketøy osv.

Priser og levering
Brother P-touch CUBE står klar hos Brothers mange forhandlere landet over.

Prisen er kr. 600,- inkl. mva. (kr. 480,- eks. mva.)

Ytterlig informasjon
Country Manager Geir Langedrag, e-post geir.langedrag@brother.no

En person skriver ut merkelapper på en Brother PTP300BT CUBE merkemaskin via mobiltelefonen