1. Hjem Brother
 2. Om Brother
 3. Nyheter og pressemeldinger
 4. 2017
 5. Brothers produkter vinner syv iF Design priser

Brothers produkter vinner syv iF Design priser

Hvert år under den store CeBIT messen i Hannover velger design eksperter fra hele verden ut de beste produktene i IT-sektoren, og Brother markerte seg nok en gang sterkt i kategoriene skrivere og skannere.

 

Den tyske iF Design Award er en av verdens mest anerkjente priser. Det har eksistert i over 60 år og hvert år leverer hundrevis av produsenter inn sine bidrag til vurderingen av årets tildelinger.

 

Det var også tilfellet i år, hvor de 58 medlemmene i juryen bak IF Design Award måtte vurdere i alt 5.575 produkter fra 59 forskjellige land.

 

Brother er velkjent i juryen, det settes pris på Brother-produktenes design, kvalitet, brukervennlighet og miljøhensyn.

 

I 2017 har iF Design dommerne tildelt priser til syv Brother-produkter, hvilket bringer Brother opp på i alt 62 iF Design priser, som er vunnet igjennom årene:

 

 • Merkemaskinen i PT-E800 serien (selges ikke i Norge)
 • Den mobile printeren PJ-773
 • Merkemaskinen PT-P950NW
 • Skanneren ADS-3600W
 • Sort/hvit laserprinter HL-L6400DW og alt-i-ett printeren MFC-L6900DW
 • Merkemaskinen PT-B300BT
 • Sort/hvit laserprinter HL-L5200DW og alt-i-ett printeren MFC-L5700DW

 

Prisene ble delt ut i forbindelse med den store CeBIT utstillingen, som ble avholdt i tyske Hannover i dagene fra 20. til den 24. mars 2017.

 

"Det er alltid hyggelig å bli tildelt priser for det viser at man har laget noe bra, som andre setter pris på," sier Geir Langedrag, Country Manager hos Brother Norge, filial til Brother Nordic A/S.

 

"IF Design prisene er noe helt spesielt fordi de er gitt av noen av verdens mest anerkjente eksperter innen produktdesign. Dessuten tar iF Design juryen faktorer som innovasjon, verdi for pengene, brukervennlighet og miljøvennlig drift og produksjon i betraktning. Dette er også aspekter som Brother legger stor vekt på ", fortsetter Geir Langedrag.

 

iF Design Award deles ut av iF-International Forum Design som har eksistert siden 1953.

 

Ytterligere informasjon

Country Manager Geir Langedrag; e-post geir.langedrag@brother.no

IF-2017-logo