1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2017
  5. Når driftssikkerhet og økonomi er avgjørende

Når driftssikkerhet og økonomi er avgjørende

De siste par månedene har Brother lansert ni nye fargelaserskrivere og multifunksjonsskrivere i Skandinavia. Dermed dekker Brother alle behovene til mindre og mellomstore bedrifter. Her er kvaliteten en selvfølge, men pris og stabilitet er like viktige salgsargumenter.

Brother har fornyet store deler av skriverutvalget for profesjonelle brukere, som man gjerne finner i mindre og mellomstore bedrifter og arbeidsgrupper med store utskriftsbehov. Disse er blitt mer kresne med årene og vil ikke lenger akseptere at nye skrivere enten er raske og leverer flotte utskrifter, eller at de er billige å kjøpe inn og drifte.

I dag skal moderne fargelaserskrivere og multifunksjonsskrivere ha alt dette på en gang. Dessuten skal de ha en enkel og sikker betjening, fleksibel papirhåndtering, lavt strømforbruk, en miljøriktig drift og stor grad av gjenbruk ved endt levetid.

Brothers ni nye skrivere i 8000- og 9000-seriene lever opp til alt dette. Kunder og forbrukere får oppfylt alle sine ønsker og behov med en moderne, rask og allsidig fargeskriver til kontoret. Og hvis de trenger det, kan de få en multifunksjonsskriver med innebygd skanner, faks og kopimaskin.

Godt mottatt av markedet
Det er en formidabel oppgave å lansere ni forskjellige nyheter så å si samtidig, mens man fortsetter å hjelpe både nye og eksisterende kunder med å finne akkurat den eller de skriverne som passer perfekt til deres behov. «Det norske markedet har tatt utrolig godt imot de nye laserskriverne for dagens kravstore brukere, som også er prisbevisste. Det var ikke vanskelig å overbevise bedriftene om at de her ble tilbudt fargeskrivere og multifunksjonsskrivere som gir meget god valuta for pengene,» forteller Geir Langedrag, som er Country Manager i Brother Norge. «Samtidig har forhandlerne våre vært svært dyktige til å støtte kundene i deres valg av nye skrivere til håndtering av store utskriftsjobber og oppgaver som skanning og kopiering. Brother venter en markant fremgang i dette viktige segmentet», fortsetter Geir Langedrag.

Driftssikkerhet og pris i fokus
Brothers ni nye skrivere og multifunksjonsmaskiner i 8000- og 9000-serien har mange smarte funksjoner og egenskaper, men først og fremst er de meget solide, slik at de kan brukes problemfritt dag ut og dag inn. Dessuten er de veldig økonomiske og har en lav totalkostnad.

Alle Brother-nyhetene kan for eksempel jobbe trådløst, via USB eller i kabelbaserte nettverk. Dermed kan de problemfritt integreres i alle eksisterende og fremtidige IT-miljøer.

Dessuten kan mange av skriverne håndtere XL-tonere i sort og farger (C/M/Y), slik at det går lang tid mellom hvert tonerskift. Alle fire XL-tonere kan nemlig skrive opptil 9000 sider, noe som er med på å holde driftsutgiftene og prisen per utskrevet side på et svært lavt nivå. Skriverne kan også utvides med ekstra papirskuffer i forskjellige størrelser, noe som er praktisk når man skal skrive ut på forskjellige typer papir, for eksempel papir med og uten brevhode, eller i farger.

Endelig kan de nye skriverne og multifunksjonsskriverne stilles inn slik at man har full kontroll over hvem som får tilgang til å bruke dem. Man kan også bruke PIN-koder til å kontrollere hvem som for eksempel skal kunne skrive ut fortrolige dokumenter.

Priser og levering

Brothers nye fargelaserskrivere og multifunksjonsmaskiner står klare til salgs hos Brothers mange forhandlere.

Skrivermodeller:
HL-L8260CDW   koster kr 3040,- ekskl. mva (kr 3800,- inkl. mva)
HL-L8360CDW   koster kr 4560,- ekskl. mva (kr 5700,- inkl. mva)
HL-L9310CDW   koster kr 6560, ekskl. mva (kr 8000,- inkl. mva)
HL-L9310CDWT koster kr 7360,- ekskl. mva (kr 9200,- inkl. mva)

Multifunksjonsmodellene:
DCP-L8410CDW   koster kr 4320,- ekskl. mva (kr 5400,- inkl. mva)
MFC-L8690CDW   koster kr 4880,- for ekskl. mva (kr 6100,- inkl. mva)
MFC-L8900CDW   koster kr 8360,- ekskl. mva (kr 10.450,- inkl. mva)
MFC-L9570CDW   koster kr 10.800,- ekskl. mva (kr 13.500,- inkl. mva)
MFC-L9570CDWT koster kr 11.680,- ekskl. mva (kr 14.600,-inkl. mva)

Mer informasjon
Country Manager Geir Langedrag, e-post geir.langedrag@brother.no

 

BC4 skriver