1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2017
  5. International Print Day 2017 hyller Utskriftsopplevelsen

International Print Day 2017 hyller Utskriftsopplevelsen

Brother sine brukere får en holistisk ”Utskriftsopplevelse”, når vi kombinerer fleksibilitet, kompatibilitet og brukervennlighet med den seneste teknologien - til en fornuftig pris.

Derfor er vi glade for å kunne feire International Print Day onsdag den 18. oktober
og delta i den verdensomspennende dialogen omkring årets tema: ”Utskriftsopplevelsen” #PrintUX.

Høy utskriftshastighet og høy oppløsning kjennetegner vår utskriftskvalitet, i tillegg til forskjellige løsningskombinasjoner på våre nyeste fargelaser-, sort-hvitt laser- og blekkserier, som bidrar til en positiv utskriftsopplevelse.

  • Mobilteknologi – for å imøtekomme det stigende antallet medarbeidere som bruker flere enheter, kan man raskt og effektivt printe til eller skanne fra mobil og nettskyløsninger. Våre maskiner er kompatible med Brothers app iPrint&Scan samt Apple AirPrint og Google Cloud apps.
  • Near Field Communication (NFC) – sikkert utskrift er i fokus hos virksomheter. NFC, som finnes på våre flaggskipmodeller understøtter “pull print”. Du taster inn en PIN-kode eller sveiper et ID-kort over printeren for å frigi en utskriftsjobb, noe som er ideelt ved utskrift av fortrolige dokumenter.
  • Web Connect teknologi – eliminerer behovet for å måtte koble til en pc. Vår teknologi betyr at brukere kan skanne til og skrive ut fra populære nettsky-tjenester som f.eks. Google Drive, Dropbox og OneDrive. Fordelen er rask og enkel deling samt lagring av filer.
  • Store tonere og blekkpatroner – store, ekstra store og XXL-tonere og blekkpatroner kan fås til våre blekk- og laserprinterserier. Store tonere og blekkpatroner minimerer nedetiden, som følger med utskiftning av rekvisita, samtidig med at de leverer kostnadseffektive utskrifter. Og kvaliteten på utskriften er alltid topp. Våre siste Business Smart blekkskriverserie ble vår første business-serie som bruker pigmentert blekk, som gir klarere farger, fargemettede sorte nyanser og skarpere tekst.
  • Ekstra papirmagasin – flaggskipssmodellene i vår nyeste fargelaserserie gir mulighet for ekstra papirmagasin. Dette gjør din printer i stand til å vokse sammen med din virksomhet og eliminerer utgiften ved å oppgradere til en større modell når arbeidsmengden økes.Ekstra papirmagasin til vår blekkserie gir dessuten mulighet for å skrive ut i både A4 og A3.

Med et solid utgangspunkt i forskning og utvikling er alle våre serier designet med kunden i sentrum og med en positiv #PrintUX som det ultimative mål.

 

Mann med utskrift fra Brother printer