Lagt til handlekurv

Brother Solutions interface BSI

Brother Solutions Interface: en verden av muligheter

Tenk deg potensialet til å skape nye muligheter for skannere, skrivere eller multifunksjonsmaskiner for å bidra til økt verdi fra dine enheter.

Brother Solutions Interface (BSI) tilbyr utviklere nøyaktig den muligheten ved å tilby verktøy for å skape skreddersydde løsninger tilpasset sluttbrukerne egne behov. Uansett om du er en tredjepartsutvikler, et internt utviklingsteam eller partner, åpner BSI opp en ny verden av muligheter for Brother-enheter.


BSI - bredere anvendelsesområde

BSI er en teknologi med åpent grensesnitt som gjør det mulig for serverbaserte applikasjoner å få Brother-enheter til å utføre tilpassede handlinger. Disse applikasjonene styres på enheten, som så kommuniserer med serveren for å aktivere bestemte funksjoner.

Hovedforskjellen mellom funksjonene i fastvaren til Brother-enheter og de som er aktivert av BSI, er et bredere anvendelsesområde. For eksempel er Web Connect en mulighet utviklet av Brother på en enhets fastvare, som gjør det mulig å skanne til valgte nettsky lagringstjeneste støttet av Brother, inkludert Google Drive™ eller OneDrive® for Business. I motsetning til dette, gir BSI utviklere muligheten til å bygge lignende løsninger for andre tjenester som ikke støttes av Brother, for eksempel regnskapsprogramvare eller ikke-støttede dokumentstyringssystemer.

Enkelt å bruke

En av de viktigste fordelene med BSI er brukervennlighet, spesielt sammenlignet med konkurrerende leverandører. For eksempel kan BSI-applikasjoner reagere dynamisk på forskjellige skjermstørrelser, noe som betyr at det ikke kreves ytterligere koding.

I tillegg støttes et bredt spekter av Brother-enheter - fra skannere, mono- og fargelasere til blekkskrivere - og BSI gir garantert kompatibilitet for eldre og nye enheter. Vi utvikler nye funksjoner for BSI hele tiden, men det er tre nye muligheter som er lagt til i løpet av det siste året, som vi håper vil inspirere til noen nye spennende applikasjoner:

BSI – tre nye muligheter

  • Skann til din egen nettskytjeneste - utviklere kan bruke BSI til å skape løsninger som skanner og sender dokumenter direkte til en nettskytjeneste uten behov for VPN.
  • Skriv ut fra dine egne nettskytjenester - utviklere kan bruke BSI til å lage løsninger som skriver ut dokumenter direkte inn i en bestemt nettskytjeneste uten VPN, inkludert regnskap, dokumenthåndtering og skjemaer.
  • Bruk av strekkodeskanner fra tredjepart - utviklere kan nå utvikle applikasjoner som med tilkoblet strekkodeskanner kan lage sofistikerte løsninger for bedre arbeidsflyt, ved hjelp av strekkodedata for autorisasjon, kontroll eller metadata.

Kom i gang med BSI

Hvis du vil vite mer, kan du besøke BSI-delen av vår European Developer Centre (engelsk side) der du kan få tilgang til ytterligere informasjon og registrere din interesse.

  

For mer informasjon

Kontakt Country Manager Geir Langedrag på e-post: geir.langedrag@brother.no