1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2016
  5. Brother er klar med to merkemaskiner i den absolutte toppklassen

Brother er klar med to merkemaskiner i den absolutte toppklassen

Brothers nye PT-P900W og PT-P950NW er blant de raskeste merkemaskinene på markedet. De henvender seg til profesjonelle brukere med store krav til de etikettene de produserer, som er en del av deres arbeid.

 

Det er helt vanlig å snakke om toppmodeller når man beskriver nye personbiler, printere, PCer eller smarttelefoner. Mere sjeldent er det å høre om toppmodeller eller ”top-of-the-line” modeller når det dreier seg om merkemaskiner.

 

Det kan dog raskt endre seg. Brothers nye PT-P900W og PT-P950NW er helt klart toppmodeller innenfor profesjonelle merkemaskiner.

De er f.eks. blant de raskeste merkemaskinene på markedet, de kan jobbe med markedets bredeste tape, og PT-P950NW kan utvides med unike funksjoner som berøringspanel, trådløs Bluetooth og har integrert klokke- og datofunksjon.

 

Funksjoner i toppklasse

Brother PT-P900W og PT-P950NW har USB og Wi-Fi som standard. Et Li-ion batteri kan kjøpes til slik at merkemaskinen kan brukes både stasjonært og mobilt.

Den store PT-P950NW modellen har dessuten kontakt til et kabelbasert nettverk, som gir mulighet for at flere eller mange PCer kan få adgang til å skrive etiketter – via Brothers kostnadsfrie P-touch Editor programvare.

 

Utskriftshastigheten på begge merkemaskinene er 60 mm i sekundet, og man kan skrive ut på tape helt opptil 36 mm bredde.

 

Merkemaskinene bruker Brothers super-holdbare laminerte TZe-tape, som tåler både solskinn, kjemiske væsker, store temperatursvingninger, vann og slitasje.

 

Funksjoner som ingen andre har

Toppmodeller er som regel ”topp”, fordi de kan mere eller har bedre ytelse enn tidligere modeller eller konkurrentenes modeller.

 

Det gjelder også for den nye Brother PT-P950NW, hvor man kan kjøpe et smart berøringspanel som ekstrautstyr. Berøringspanel gjør betjeningen enkel. Den gir adgang til å lage egendesignede etiketter – uten at man behøver å ha en pc koblet til merkemaskinen.

 

Brother PT-P950NW har også innebygget digital klokke og kalender, som kan mye mer enn å vise tid og dato. Den gjør det enkelt å skrive ut etiketter med nåværende og fremtidig tidsangivelse på etiketten. Praktisk når man f.eks. skal ha ”best før” dato på etiketten.

 

Videre kan man kjøpe til en Bluetooth modul som ekstrautstyr til PT-P950NW. Via den kan man enkelt ha en trådløs forbindelse mellom merkemaskinen og smarttelefon/nettbrett.

 

Smarte apps og skyen

PT-P900W og PT-P950NW kan begge benytte Brother sin kostnadsfrie iPrint&Label app, som brukes til å designe og skrive ut etiketter på smarttelefoner og nettbrett.

 

Denne smarte app-en fås til både iOS (iPhone og iPad) og til Android (telefoner/nettbrett).

I begge tilfeller foregår kommunikasjonen via trådløst Wi-Fi.

 

Brother kan også tilby den kostnadsfrie Mobile Cable Label Tool app-en, som henvender seg spesielt til håndverkere, montører og ingeniører innenfor tele, data, el og elektronikk.

Denne app-en henter ned de nyeste symbolene og malene fra en database i ”skyen”.

 

Priser og levering

De to nye merkemaskinene er klar hos Brothers mange forhandlere landet over.

Brother PT-P900W    - Veil. utpris kr. 3480,- eks. mva. (kr. 4350,- inkl. mva.)

Brother PT-P950NW - Veil. utpris kr. 5880,- eks. mva. (kr. 7350,- inkl. mva.)

 

 

Ytterligere informasjon

Vennligst kontakt Country Manager Geir Langedrag hos Brother Norge, filial til Brother Nordic A/S. E-post geir.langedrag@brother.no

Brother PTP950NW merkemaskin med berøringspanel med skjerm som tilbehør