1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2016
  5. Brother presenterer kontorets lille hjelper

Brother presenterer kontorets lille hjelper

Brothers nye P-touch H110 er en liten håndholdt merkemaskin som raskt kan vise seg å bli uunnværlig. Merkemaskinen lager fargerike og selvklebende etiketter, som kan brukes til å holde orden på alle mulige ting. P-touch H110 koster kr. 425,- inkl. mva.

På et kontor eller i hjemmet er det alltid bruk for å markere alle mulige ting. Ringpermer skal merkes så innholdet enkelt kan identifiseres. Barnas klær skal ha en navnelapp, arkivmapper skal kunne gjenkjennes, kabler skilles fra hverandre eller dvd-plater med en etikett klistret på.

Brothers nye PT-H110 er den opplagte hjelper til alle disse gjøremålene. Den er en liten håndholdt etikettskriver, som er enkel å bruke og praktisk å ha for hånden.

PT-H110 kan skrive 3.5, 6, 9 og 12 mm. Brede etiketter. Dermed dekker printeren de fleste behov for å holde orden på tingene i en travel hverdag.

Brother TZe-tape fås i mange forskjellige farger. De har seks laminerte lag og er nesten umulige å ødelegge. De tåler både slitasje, fukt, varme, kulde, direkte sollys og kjemikalier.

 

Brother PT-H110 er liten og nett. Den er ergonomisk korrekt designet og ligger godt i hånden når man skal skrive tekster på det innebyggede QWERTY-tastaturet. Den veier 400 gram.

 

Etikettskriveren kommer med tre strikttyper og 10 populære skriftstiler. Dessuten er det direkte adgang til 253 forskjellige symboler og tegn, og man kan gjøre sine etiketter mere personlige ved hjelp av 15 dekorative rammer.

 

I tillegg kan du med Brother PT-H110 lagre dine 15 mest brukte etiketter. Så har man de alltid lett tilgjengelig når en ting skal merkes.

 

Hastigheten er 20 mm/sek. og med en printoppløsning på 180 dpi er teksten skarp og lettlest.

 

Som alltid hos Brother er konstruksjonen solid og driftssikker. Printeren har manuell kniv til klipping av etiketter i ønsket lengde. Dessuten kan den enten brukes med batterier eller strøm.

 

Priser og levering

Brother PT-H110 kan fås hos Brothers mange forhandlere landet over.

Prisen er kr. 340,- eks. mva eller kr. 425,- inkl. mva.

 

Ytterlig informasjon

Kontakt Country Manager Geir Langedrag, Brother Norge, filial til Brother Nordic A/S
E-post: geir.langedrag@brother.no

En kvinne skriver ut etiketter på en Brother håndholdt PTH110 merkemaskin