1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2016
  5. Bærbar skriver fo iPhone og iPad

Brother lanserer en bærbar printer designet for iPhone- og iPad-brukere

PocketJet PJ-763MFi er det nyeste tilskuddet i Brother sin familie med bærbare skrivere. Utviklet for selgere, konsulenter, servicefolk og redningstjenester. Dette er en termisk skriver, hvor man ikke behøver blekk eller toner. PJ-763MFi er spesielt utviklet for de som benytter Apple telefoner og nettbrett i sitt arbeid.

Apple sitter solid på den norske tronen, og de mange iPhone og iPad-brukerne får nå en ekstra liten fordel fra Brother – nemlig en bærbar printer, spesielt utviklet for Apples smarttelefoner og nettbrett.

Direkte termisk-teknologi for utskrift gjør det mulig å bygge svært kompakte og lette skrivere, som klarer seg helt uten blekk, toner eller fargebånd. I stedet brukes termisk papir for sort-hvitt utskrift.

Mange forskjellige bruksområder

De typiske brukerne av Brother sine PocketJet printere er profesjonelle mennesker på farten, som har bruk for utskrifter der hvor de befinner seg. Det kan f.eks. være rapporter, fakturaer, kvitteringer, tilbud, kontrakter, følgesedler, journaler eller kopier av viktige dokumenter.

Man ser derfor ofte bærbare Brother skrivere i bedrifter med servicefolk, representanter, revisorer, transportfolk, selgere og ansatte i beredskapstjenester. Brother PocketJet kan nemlig fint brukes til å skrive ut f.eks. bøter, innkallelser, advarselspapirer eller pasientjournaler.

I tillegg har PocketJet blitt en stort hit hos tatoverere over hele Europa og i USA. De bruker Brother sitt spesialpapir til å skrive ut motiver som de kan legge direkte på kundenes hud og benytte som mal for tatoveringen.

Spesielt for Apple-brukere

Brother sin nyeste PocketJet modell utnytter at iPhone og iPad blir mer og mer populært hos bedrifter og i offentlig sektor.

Apple er de klart mest solgte smarttelefonene og nettbrettene på det norske markedet – med et voksende behov for å skrive ut dokumenter man har liggende på mobilen.

Brother PJ-763MFi er spesielt godkjent av Apple i forbindelse med ”Made For iPhone/iPad” programmet. I praksis betyr det at Brother-skriveren via trådløst Bluetooth arbeider perfekt sammen med Apples nettbrett og smarttelefoner – og kan matches raskt og enkelt med dem.

PJ-763MFi er dog ikke utelukkende tiltenkt iPhone og iPad. Skriverne kan også arbeide sammen med Android, Windows og Apple MacBook via Bluetooth eller USB-kabel.

Robust og hurtig

Med mål på 255 x 55 x 30 mm tar den nye Brother-skriveren ikke stort mer plass enn et stykke sammenrullet A4 papirark.

En vekt på kun 480 gram (uten batteri) gjør samtidig PJ-763MFi ideell til å ha med i vesken eller plassert i et kjøretøy. Overalt hvor mobilitet er nøkkelordet.

Brother PJ-763MFi skriver ut A4-ark i sort-hvitt. Hastigheten er maksimalt 8 sider per minutt, og kvaliteten 300 dpi (punkter pr. tomme).

Man kan enkelt og greit laste ned og skrive ut maler med f.eks. strekkoder, og man kan velge mellom et stort utvalg av originalt Brother PocketJet ekstratilbehør. Det omfatter bl.a. monteringssett til bilen, ladere, oppbevaringsbokser, 12 volt adaptere og et Li-ion batteri, som kan skrive ut opptil 600 A4-ark på en oppladning.

Priser og levering

De bærbare skriverne i PocketJet serien kan alle kjøpes hos Brother sine mange forhandlere på det norske markedet.

Brother PJ-763MFi har en veil. utsalgspris på kr. 6480,- ekskl. mva. eller kr. 8100,- inkl. mva.

Mer informasjon
Kontakt Country Manager Geir Langedrag, Brother Norge, filial til Brother Nordic A/S
E-post geir.langedrag@brother.no

Mann i et kjøretøy som skriver ut et dokument på en Brother PJ763 mobil skriver som er fastmontert