1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2016
  5. Brother vil erobre mellomstore bedrifter med sin nye serie sort/hvitt laserskrivere

Brother vil erobre mellomstore bedrifter med sin nye serie sort/hvitt laserskrivere

Fire nye skrivere og tre multifunksjonsskrivere som byr på stor papirkapasitet og utskriftshastigheter på opptil 50 sider per minutt. Driftskostnadene er lave og sikkerheten er på topp hos de nye Brother-skriverne, som kan kjøpes fra 4 860 kr. eks. mva.

 

Brother går en klasse opp med sin nye familie av laserskrivere, som er firmaets hittil raskeste og mest fleksible med hensyn til papirkapasitet.

 

Brother er mest kjent for sine skrivere og multifunksjonsmaskiner til mindre bedrifter og privat bruk, hvor merket hører til de mest populære på det norske markedet.

 

Med den nye 6000-serien av sort/hvitt laserskrivere sikter Brother høyere, det vil si, mot mellomstore og større profesjonelle kunder som skriver ut opptil 10 000 sider per måned.

 

Denne kundegruppen ser typisk etter høy utskriftshastighet, stor papirkapasitet, lave driftskostnader og i stigende grad også sikkerhet rundt utskrifter.

 

Den raskeste fra Brother

Brother gjør aldri noe halvveis. Derfor er den nye skriverfamilen for profesjonelle brukere ikke bare oppgradert med en raskere skrivermotor og puttet i et større kabinett.

 

6000-serien er nyutviklet fra ende til annen med utgangspunkt i de krav og ønsker som mellomstore skriverbrukere typisk stiller.

 

De nye sort/hvitt laserskriverne er Brother sine hittil raskeste. De er de mest driftssikre og holdbare. De er blant markedets mest økonomiske og har en meget lav pris pr. utskrevet side. Og de har den større papirkapasitet og større fleksibilitet i utskriftene enn hva tidligere Brother-skrivere har kunnet levere.

 

Skrivere og alt-i-ett maskinene kan skrive ut mellom 46 og 50 sider i minuttet – og den første utskrevne siden dukker opp allerede etter syv sekunder.

 

Enkelte av de nye Brother-modellene i serien kan bruke tonere med kapasitet på opptil

20 000 sider. Sammen med et beskjedent strømforbruk plasserer det Brother-nyhetene blant de skriverne på markedet som har lavest driftskostnader.

 

Teknologien i Brother sine nye tunge laserskrivere er helt up-to-date. Maskinene er f.eks. utstyrt med Near Field Communication (NFC), slik at man kan skrive ut trådløst fra en smarttelefon ved å holde den nære skriveren.

 

De nye Brother-skriverne fås i varianter til både kablede nettverk og til trådløse nett. De kan plasseres sentralt i en virksomhet eller ute i de enkelte avdelingene – alt etter behov.

 

Også til store papirforbrukere

De nye sort/hvitt laserskriverne er de første fra Brother som kommer med en standard papirskuff på 520 ark. Den maksimale kapasiteten er på 2650 ark.

 

Skriverne er samtidig designet slik at de kan skreddersys til brukernes ulike behov. Man kan fritt utvide med ekstra papirskuffer, forskjellige sorteringssystemer, postkasser med sortering eller papirinngang med forskjellige typer papir.

 

”Fleksibilitet er et krav hos profesjonelle brukere i den mellomstore klassen. Derfor kan våre nye laserskrivere og alt-i-ett maskiner skaleres helt etter behov. De er dessuten utstyrt med en høy grad av sikkerhet. Konfidensiell informasjon på utskrifter kan beskyttes, selv om flere mennesker bruker samme printer,” forklarer Country Manager Geir Langedrag fra Brother Norge.

 

De nye skriverne fungerer sammen med Brother sine programvareløsninger, som PrintSmart Cost Control. Dette gir f.eks. et fullt overblikk over organisasjonens utskriftsforbruk, slik at kostnader kan evalueres og fordeles.

 

Dessuten gjør PrintSmart Secure Pro det mulig for IT-personalet å forbedre sikkerheten gjennom ”pull-print” og ”secure print” funksjon. Mobil utskrift og forbedret skannekapasitet øker samtidig verdien for alle SMB-kunder. Brother sin PrintSmart Secure Pro gjør det mulig at både medarbeidere og gjester utenfra kan bruke sine egne laptop’er, nettbrett eller smarttelefon til å skrive ut fra. En viktig detalj hos bedrifter som tillater ”Bring Your Own Device” anvendelser.

 

Brother sine sort/hvitt lasernyheter kommer også med Brother sin Solution Interface som gjør det mulig å skreddersy spesielle skriverløsninger til en bedrift eller integrere Brother sine maskiner med eksisterende systemer.

 

Kort om de enkelte maskinene

Brother sin minste nyhet er HL-L6300DW. Denne sort/hvitt laserskriveren skriver ut opptil 46 sider per minutt og passer til bedrifter med mellom 10 og 150 brukere. Den har 520 sider papirkapasitet som standard og mulighet for å utvide med enten tre skuffer med 250 ark eller to med 520 ark. Skriveren har både USB, trådløs Wi-Fi og gigabit nettverkskort.

 

HL-L6300DWT har stort sett de samme spesifikasjonene, men har hele to papirskuffer med 520 ark i hver som standard.

 

Brother HL-L6400DW kan skrive ut 50 sider per minutt og passer både til bedrifter med 50 til 150 brukere eller større organisasjoner med over 150 brukere. Skriveren kan bruke høykapasitets tonere som gir 20 000 ark. Papirkapasiteten er 520 sider som standard, men kan utvides til mer enn det dobbelte.

 

HL-L6400DWT har stort sett de samme spesifikasjonene, men har hele to papirskuffer med 520 ark i hver som standard.

 

Brother DCP-L6600DW er en multifunksjonsskriver som kan både skrive ut og kopiere i sort/hvitt og skanne i farger. Hastigheten er 46 sider pr. minutt og standard papirkapasitet er på 520 ark. Betjeningen foregår via en stor 12,3 cm berøringsskjerm. Den har en 80 sider automatisk dokumentmater og har mulighet for å utvide antall papirskuffer. DCP-L6600DW vil typisk bli tatt i bruk av bedrifter som har mellom 10 og 150 brukere på skriveren.

 

MFC-L6800DW har grunnleggende samme spesifikasjoner som DCP-L6600DW, men inkluderer også faks.

MFC-L6800DWT har stort sett de samme spesifikasjonene, men har hele to papirskuffer med 520 ark i hver som standard.

 

Til slutt finner vi Brother MFC-L6900DW, som er en alt-i-ett skriver med hastighet på opptil 50 sider utskrift og 50 sider skann per minutt. Dessuten kan man bruke Brother sine høykapasitets tonere som kan skrive ut opptil 20 000 sider.

 

MFC-L6900DWT har stort sett de samme spesifikasjonene, men har hele to papirskuffer med 520 ark i hver som standard.

 

Priser og levering

Brother sin nye familie av raske sort/hvitt laserskrivere med stor papirkapasitet kommer for salg i Norge i mars. Prisene på de ni modellene er:

HL-L6300DW 4 680 kr. eks. mva (5 850 kr. inkl. mva).

HL-L6300DWT 5 680 kr. eks. mva (7 100 kr. inkl. mva).

HL-L6400DW 6 480 kr. eks. mva (8 100 kr. inkl. mva).

HL-L6400DWT 7 480 kr. eks. mva (9 350 kr. inkl. mva).

DCP-L6600DW 6 680 kr. eks. mva (8 600 kr. inkl. mva).

MFC-L6800DW 7 780 kr. eks. mva (9 725 kr. inkl. mva)

MFC-L6800DWT 8 880 kr. eks. mva (11 100 kr. inkl. mva)

MFC-L6900DW 9 660 kr. eks. mva (12 075 kr. inkl. mva)

MCF-L6900DWT 10 680 kr. eks. mva (13 350 kr. inkl. mva)

 

Brother sort-hvitt laserskriver med en dør som viser vei til et kontorlandskap