1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2016
  5. Nye sort-hvitt laserskrivere som er født til et liv med sky og mobil

Nye sort-hvitt laserskrivere som er født til et liv med sky og mobil

Brother sine syv nyheter i 5000-serien tilbyr hastighet, sikkerhet og stor fleksibilitet til svært attraktive priser. Web Connect er en unik funksjon i de nye sort-hvitt Brother- skriverne, som koster fra kr. 1980,-* og oppover. Målgruppen er spesielt små og mellomstore bedrifter.

  

Brother sine markedsanalyser og kundehenvendelser til forhandlere viser at mange bedrifter i både den private og den offentlige sektor fortsatt har behov for skrivere som skriver ut i sort-hvitt.

 

Selv om verden blir mer og mer fargerik, både på skjermer og i utskrifter, skrives det hver dag ut millioner av papirark i sort-hvitt. Dokumenter, rapporter, utkast osv. fungerer ofte bedre uten farge, og det er samtidig billigere å skrive ut i sort-hvitt.

 

Brother sin nye 5000-serie sort-hvitt laserskrivere er tilpasset dette markedet. De syv forskjellige modellene, fem skrivere og to multifunksjonsmaskiner, er spesielt målrettet mot små og mellomstore bedrifter. I større organisasjoner vil skrivere typisk være brukt av grupper og avdelinger.

 

Skriverne i 5000-serien leverer raske utskrifter i sort-hvitt, på opptil 40 sider per minutt, og tilbyr samtidig markedets mest avanserte funksjoner til internett, sky-tjenester, nettbrett og smarttelefoner.

 

Med skyen i bakhånden
Med de nye laserskriverne leverer Brother beviset på at lagring i nettskyen, og det å samarbeide via nettet og sosiale medier, ikke lenger kun er forbeholdt personlige filer og bilder.

 

Mange bedrifter har begynt å ta i bruk online tjenester, hvor ansatte og kunder kan hente og lagre viktige dokumenter via deres PC’er, nettbrett og mobiler.

 

Brother sin 5000-serie av skrivere er utstyrt med Web Connect, som er markedets mest fleksible metode for online kommunikasjon.

 

Web Connect fungerer sammen med flere populære sky-tjenester enn noen annen, og man kan skanne, kopiere til eller skrive ut direkte fra nettskyen.

 

Man kan også be Web Connect kjøre en optisk tegngjenkjennelse på et dokument, før den leveres til sluttmottaker. På den måte kan man lage søkbare PDF-filer eller redigerbare Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter fra skannede papirdokumenter.

                                                          

Skriverne dekker de fleste behov
Den nye 5000-serien er Brother sine hittil mest intelligente og smarte sort-hvitt laserskrivere. Med funksjoner og detaljer man ikke kan finne andre steder.

 

Alle de syv nye modellene er utstyrt med Apple AirPrint og Google Cloud Print 2.0. De er sertifiserte til trådløs utskrift via Mopria-standarden. Og de fungerer perfekt sammen med Brother sin kostnadsfrie iPrint&Scan-app til smarttelefoner og nettbrett.

 

Alle syv har også et meget lavt strømforbruk og lave driftskostnader. Forskjellen mellom de enkelte maskinene ligger i mulighetene for utvidelse og i antall nettverk (trådløse og kablede), de kan forbindes til.

 

Multifunksjonsmaskinen DCP-L5500DN kan skrive ut, kopiere og skanne, mens MFC-L5700DN også kan fakse.

 

*Prisen er ekskl. mva. Inklusiv mva. starter prisene på kr. 2475,-

 

Priser og levering

Brother sin nye familie av raske sort-hvitt laserskrivere med Web Connect er ute i butikkene fra mai. Prisene på de syv modellene er:

HL-L5000D 1 980 kr. ekskl. moms (2 475 kr. inkl. moms).

HL-L5100DN 2 620 kr. ekskl. moms (3 275 kr. inkl. moms).

HL-L5100DNT 3 580 kr. ekskl. moms (4 475 kr. inkl. moms).

HL-L5200DW 2 960 kr. ekskl. moms (3 700 kr. inkl. moms).

HL-L5200DWT 3 980 kr. ekskl. moms (4 975 kr. inkl. moms).

DCP-L5500DN 3 560 kr. ekskl. moms (4 450 kr. inkl. moms).

MFC-L5700DN 4 420 kr. ekskl. moms (5 525 kr. inkl. moms)

Brother HLL5100DN sort-hvitt laserskriver med utskrift av dokument