1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2016
  5. Sort-hvitt laserskrivere fra Brother

Salget av Brother sine nye sort-hvitt laserskrivere har tatt av

En fransk storbank har alene bestilt 40.000 eksemplarer av Brother sine nye sort-hvitt laserskrivere. De nye 5000- og 6000-modellene omfatter mange forskjellige skrivere og multifunksjonsmodeller. Alle er svært robuste, raske og pålitelige. Dessuten holder de driftskostnadene nede på et minimumsnivå.

  

Brother må ha truffet spikeren på hodet, da man nylig lanserte to helt nye serier kompakte sort-hvitt laserskrivere. Det har vært stor etterspørsel etter Brother 5000- og 6000-seriene fra første dag. Disse nye Brother skriverne henvender seg bredt, til alt fra mindre og mellomstore bedrifter til avdelinger, arbeidsgrupper eller filialer i større organisasjoner.

 

6000-serien er samtidig Brother sin hittil raskeste laserskrivere og tilbyr hastigheter opp mot 50 sider pr. minutt. Skriverne henvender seg til brukere med behov for opptil 10.000 utskrifter i måneden.

 

”Norge har svært mange bedrifter som slett ikke har bruk for en fargeskriver hele tiden. De skriver ut store mengder dokumenter i sort-hvitt, og da er det best rent økonomisk å bruke moderne sort-hvitt laserskrivere, som er attraktive når det kommer til både innkjøpspris og driftskostnader,” forklarer Country Manager Geir Langedrag hos Brother Norge.

 

Kundene til Brother sine nye laserskrivere fokuserer typisk på papirkapasitet, driftskostnader og hastighet. Dessuten er sikkerheten omkring utskrifter viktigere enn noensinne. Hos Brother kan utskrifter med konfidensiell informasjon beskyttes, selv om mange mennesker bruker samme printer.

 

Brother sine skrivere og multifunksjonsmaskiner i 5000- og 6000-familiene er utviklet til å fungere som trofaste arbeidshester. De kan brukes dag ut og dag inn uten problemer – og med meget lave driftskostnader.

 

5000-serien er til de økonomi-bevisste

Den nye Brother 5000-familien omfatter i alt syv modeller, hvorav to er multifunksjonsskrivere med skann, print, kopi og med eller uten faks.

 

Alle kan skrive ut tusener av sider ved full hastighet uten å miste pusten underveis. Samtidig er driftskostnadene holdt nede på et minimum gjennom bruk av den nyeste teknologien og stor toner. Dette understrekes av det anerkjente engelske analysefirmaet og test-laboratoriet Buyers Laboratory (BLI), som har kikket nærmere på flere modeller fra den nye 5000-serien.

 

BLI fremhever bl.a. Brother maskinenes høye driftssikkerhet: Selv i peak-perioder vil brukerne ikke oppleve merkbare fall i hastigheten. De nye Brother skriverne tilbyr konkurransedyktige eierkostnader, som er lavere enn gjennomsnittet.

 

6000-serien er sprintere

Brother sin 6000-familie består av fire skrivere og tre multifunksjonsmaskiner, som er usedvanlig raske for sin prisklasse. Alt etter modell kan Brother nyheten skrive ut 46 eller 50 sider per minutt, samtidig som at papirkapasiteten er større enn noensinne før.

 

6000-skriverne er derfor Brother sine første med en standardskuff på 520 ark. Er ikke det nok, kan skriverne utvides til maksimalt 2.650 ark.

 

Enkelte av de nye Brother-modellene i 6000-serien kan bruke tonere med kapasitet opptil 20.000 sider. Sammen med et beskjedent strømforbruk plasserer det Brother-nyhetene blant de skriverne på markedet som laveste driftskostnader.

 

Sikkerheten er helt i toppen via Brother sin PrintSmart Secure Pro. Den gir it-avdelingen gode muligheter for å beskytte utskrifter og sikre at kun de som skal, kan skrive ut dokumentene.

 

PrintSmart Secure Pro gir samtidig mulighet for at både medarbeidere og gjester utenfra kan bruke sin egen laptop, nettbrett eller smarttelefon til å skrive ut fra. Dette er en viktig detalj for bedrifter som tillater ”Bring Your Own Device” anvendelser.

 

Fleksibiliteten er i høysetet

Allsidighet, pålitelighet, lave omkostninger og brukervennlighet er alle viktig, når en krevende printer-kunde skal tilfredsstilles.

 

Brother har derfor satt fleksibiliteten i høysetet i forbindelse med de to nye laserskriverseriene.

 

De fås i varianter til Wi-Fi og/eller kablet nettverk. Man kan også få Apple AirPrint, Google Cloud Print 2.0 og trådløs smarttelefon kommunikasjon via enten NFC eller Mopria. Dessuten fungerer de nye skriverne perfekt sammen med Brother sin kostnadsfrie iPrint&Scan-app til mobiler og nettbrett.

 

Web Connect er en unik funksjon i de nye Brother modellene. Den sørger for at skriverne blir en naturlig del av Cloud Storage samarbeidet via internett og integrasjon av sosiale medier.

 

Web Connect gjør det mulig å skrive ut dokumenter fra eller skanne og kopiere til de fleste populære nettsky-tjenestene på markedet.

 

En annen unik funksjon er muligheten for å skanne sine dokumenter til Office-pakken. Med et enkelt klikk kan man skanne sitt dokument direkte til Excel, Word eller PowerPoint, slik at man kan redigere i det der og da.

 

Det gir kjøpere av Brother sine nye skrivere en hittil usett allsidighet, når virksomheter f.eks. vil tilby sine medarbeidere, leverandører og kunder å enkelt kunne dele dokumenter, bilder osv. via internett.

 

Til slutt er de nye Brother laserskriverne utstyrt med Brother Solution Interface (BSI). Via det kan man integrere Brother sine skrivere med skreddersydde programvareløsninger og dokument-systemer.

 

Priser og levering

De to nye seriene av raske sort-hvitt laserskrivere er til salg hos Brother sine mange forhandlere i Norge.

 

Prisene for Brother 5000-modellene ligger på mellom kr. 1.980 og kr. 3.980 kr. ekskl. moms
(kr. 2.475 til kr. 4.975 kr. inkl. moms.)

 

Brother sine 6000-modeller går fra kr. 4.680 til kr. 10.680 kr. ekskl. moms (kr. 5.850 og kr. 13.350 kr. inkl. moms).

 

 

Mer informasjon
Kontakt Country Manager Geir Langedrag, Brother Norge, filial til Brother Nordic A/S
E-post geir.langedrag@brother.no

Brother MFCL6900DW multifunksjon sort-hvitt laserskriver