1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2016
  5. Inkbenefit - rimelig utskrift fra Brother

Brother gjør det over 62 %* rimeligere å skrive ut

Brother sin nye DCP-J785DW multifunksjonsskriver kan romme blekk for opptil to års forbruk. Inkbenefit heter Brother sitt nye konsept, som gjør skriveren til en av de rimeligste i drift på det norske markedet. DCP-J785DW koster kr. 1820,- ekskl. moms.

 

Hvis det er noe skriverbrukere ofte irriterer seg over, så er det prisen på nye blekkpatroner. De utgjør i dag den klart største posten på driftsomkostningene til en moderne printer – uavhengig av om den brukes privat i hjemmet eller på kontoret. Brother gjør nå noe med dette – altså utgiftene til blekk.

 

Brother sitt første medlem av den nye Inkbenefit familien av multifunksjonssmodeller – DCP-J785DW – gir i dag opptil hele 62 %* besparelser i forhold til vanlige skrivere.

 

Denne nye blekkbaserte skriveren fra Brother koster kr. 1820,- ekskl. moms / kr. 2275,-  inkl. moms. En pris, som gjør DCP-J785DW til et opplagt valg for både mindre bedrifter som skriver ut relativt mye, og til privatpersoner som f.eks. printer mange sider i forbindelse med studier, prosjekter og eksamen.

 

Større blekkpatroner er hemmeligheten

DCP-J785DW er en videreutvikling av de velkjente Brother multifunksjonsskriverne, og inkbenefit-patronene inneholder mer blekk og kan derfor skrive ut opptil 2400 sider i sort-hvitt eller 1200 sider i farger, før de må skiftes til en ny.

 

Ifølge en Brother-analyse svarer det til omkring to års forbruk for en alminnelig familie, men målgruppen for DCP-J785DW er snarere dem som skriver ut noe mer. Samme analyse blant 509 hjemmebrukere viser, at nesten halvparten i dag skriver ut 200 sider i måneden.

 

De vil også være fornøyd med den lave prisen som Brother vil selge sine Inkbenefit-blekkpatroner til.

Den sorte patronen koster kr. 246,- ekskl. moms (kr. 308,- inkl. moms), mens gul, cyan og magenta er prissatt til kr. 142,- ekskl. moms.

 

”Vår nye Inkbenefit-skriver henvender seg til de svært kostnadsbevisste, som skriver ut mange sider. De store besparelsene oppnår man kun hvis man skriver ut mye. Er ens utskriftsbehov mindre, får man mere ut av å kjøpe andre Brother multifunksjonsskrivere, de er rimeligere i innkjøp, men til gjengjeld dyrere i drift,” forklarer Country Manager Geir Langedrag hos Brother Norge.

 

Kompakt og økonomisk

Brother sin nye DCP-J785DW er en kompakt multifunksjonsmaskin som kan skrive ut, skanne og kopiere i farger.

 

Utskriftshastigheten er 12 ipm per minutt i sort-hvitt og 10 ipm i farger. Man kan skrive ut bilder kantfritt. I tillegg kan man skrive ut på begge sider av papiret for å spare ytterligere utgifter.

 

Nyheten har trådløst Wi-Fi, smarte Brother apper til skanning og kopiering – og man kan skanne til og skrive ut direkte fra smarttelefoner og nettbrett, samt nettskytjenester som Dropbox, Microsoft OneDrive® eller Google Drive™.

 

*Sammenligning mellom MFC-J985DW og DCP-J785DW med LC22U blekkpatroner mot MFC-J880DW og

MFC-J680DW med LC221 blekkpatroner, på veil. pris i april 2016. Basert på ISO / IEC 24711 og 24712 med et månedlig utskriftsvolum på 200 sider over en 3 års periode. Starttonere ikke vurdert.

 

Priser og levering

DCP-J785DW står klar hos Brother sine mange norske forhandlere fra juli.

Prisen er kr. 1820,- ekskl. moms eller kr. 2275,- inkl. moms.

Blekkpatronene koster kr. 246,- ekskl. moms (kr. 308,- inkl. moms) for den sorte og kr. 142,- (kr. 178,- inkl. moms) for hver av de tre øvrige fargene (gul, cyan og magenta).

 

Mer informasjon
Kontakt Country Manager Geir Langedrag, Brother Norge, filial til Brother Nordic A/S
E-post geir.langedrag@brother.no

Brother DCPJ785DW Inkbenefit tulostin