1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2016
  5. Brother får gullanmeldelse av Tech-Test

Brother får gullanmeldelse av Tech-Test

Brother sin nye DCP-J785DW multifunksjonsprinter ble nylig tildelt gull av redaksjonen hos Tech-Test, som tester og anmelder alt innen forbrukerelektronikk, IT og dingser.

De skriver:

” Utmerket multifunksjonsprinter fra Brother. En liten, kompakt blekkskriver som kan skanne, kopiere og skrive ut i høy kvalitet, og som er fabelaktig stille. Vi har funnet vår nye favorittprinter – godt utført, Brother.”

DCP-J785DW er en videreutvikling av de velkjente Brother multifunksjonsskriverne, men den bruker større patroner enn vanlig. De inneholder mer blekk og kan derfor skrive ut opp til 2.400 sider i sort-hvitt eller 1.200 sider i farge*, før man må skifte til en ny. Det tilsvarer opp mot 2 års forbruk for en gjennomsnittlig familie.

Det er en kompakt multifunksjonsskriver, som kan skrive ut, skanne og kopiere i farger. Den retter seg mot de svært kostnadsbevisste som skriver ut mange sider. Utskriftshastigheten er 12 ipm i sort-hvitt og 10 ipm i farger. Den kan skrive ut nær kanten av hensyn til bildeutskrift, og man kan skrive ut tosidig for å spare ytterligere på utgiftene. Den har dessuten trådløst WiFi, smarte Brother apper for skanning og kopiering – og man kan skanne til, og skrive ut direkte fra, smarttelefoner og nettbrett samt skytjenester som Dropbox, Microsoft OneDrive® eller Google Drive™.

Tech-Test konkluderer med:

” DCP-J785DW har klart å imponere oss – ikke noe som printere ofte gjør. Men når en printer kan levere vakre og raske utskrifter, tar liten plass på skrivebordet og samtidig er stillegående, ja da må den bare imponere.”

Les Tech-Tests fulle anmeldelse her.

Les mer om DCP-J785DW her.

*ISO/IEC 24711

Brother DCPJ785DW multifunksjon farge blekkskriver med fargerike dokumenter står på et bord to mennesker i bakgrunnen