Et tilbakeblikk på 2016 med Brother


Brother har lansert en rekke nye produkter i det norske markedet og samtidig mottatt flere respekterte utmerkelser. 2016 har markert seg som et betydelig år for vår merkevare.

Vi styrket vår produktportefølje med teknologi som viser at vi mener business.

 

Ledende laser- og blekkserier
Brother arbeider kontinuerlig med å forbedre sine produkter og for å møte behovene til dagens bedrifter. Vi har lansert et vidt spenn av produkter som dekker alt fra det moderne hjemmekontoret til større bedrifter, og som er utviklet spesielt med tanke på disse typer virksomheter.

•    L6000-serien av sort-hvitt laserskrivere – pakket med Brother nyheter består denne ni modells laserserien av fire skrivere og fem multifunksjonsskrivere – skreddersydd for større bedrifter. Proppfull med praktiske funksjoner og løsninger, inkludert Near Field Communication (NFC) og Brother Solutions Interface (BSI) for integrasjon og skreddersøm. Denne serien er vår mest pålitelige, sikre og raskeste noen sinne.

•    L5000-serien av sort-hvitt laserskrivere – rettet mot SMB-markedet består denne serien av tre skrivere og tre multifunksjonsskrivere. Serien er pålitelig, holdbar og tilbyr fleksibilitet og kan skilte med en rekke mobile funksjoner som gjør at de ansatte kan skrive ut fra sine mobile enheter. Noe som møter behovene til arbeidstakere i en stadig mer digitalisert verden.

•    Blekkskriver – en multifunksjonsblekkskriver som reduserer utskriftskostnadene for utskrifter av høy kvalitet med mer enn 60 prosent over en 3-års periode ved bruk av våre nye super høykapasitets blekkpatroner. Maskinen er prisgunstig og gir kostnadseffektive utskrifter med høy funksjonalitet og tilkoblingsmuligheter.

 

Et fremragende år for priser og utmerkelser
Brother har i 2016 sikret seg en rekke prestisjefylte priser som anerkjenner vår innovative FoU og våre maskiners stilige design.
•    Buyers Lab (BLI) Summer Pick awards – ofte referert til som teknologibransjens svar på Oscar prisen, er BLI Summer Pick Awards en av de tøffeste utmerkelsene. Denne sommeren mottok vi hele seks priser på tvers av våre sort-hvitt laserskrivere, multifunksjonsmaskiner og skannere.
•    iF Design Awards – niende år på rad mottok Brother utmerkelser av iF Design Awards for fremragende designkvalitet. Vi mottok hele fem priser på tvers av våre laserskrivere, etikettskrivere og løsningsserie. Og vi kan nå flagge med imponerende 55 iF Design Awards totalt.

Ved hjelp av den nyeste teknologien har vi levert robuste, sikre utskrifter av høy kvalitet og 2016 vært et år hvor vi har flyttet grenser. Våre nye maskiner er utviklet for å redusere våre kunders totale eierkostnader.

Med nye skrivere rettet mot bedriftsmarkedet, i tillegg til mange nye spennende produkter på planen for lansering 2017 er vi rustet for en god start på det nye året.Fem Brother skrivere og multifunksjonsskrivere