1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2014
  5. Brother-etikettskrivere var de første som støttet AirPrint™

Brother-etikettskrivere var de første som støttet AirPrint™-funksjonalitet

Brother-etikettskrivere var de første som støttet AirPrint- funksjonalitet – understøttet av Air Label-appen

 

Brother har introdusert de eneste kontoretikettskriverne som støtter Apple® AirPrint™ – sammen med utviklingen av selskapets egen innovative ‘Air Label’-app.

Utskrifts- og teknologispesialistens profesjonelle etikettskrivere for skrivebordet, QL-710W og QL-720NW, var først ute med Apple AirPrint trådløs utskriftsteknologi, og gjenspeiler Brothers lidenskap for å utvikle fremtidsrettede produkter.

De to modellene, sammen med den skreddersydde Brother-appen, har skapt den perfekte etikettskriveren for bruk med iPhone®, iPad® og iPod touch®.

Tilføyelsen av Apple® AirPrint™ var neste innovasjonspunkt som de slanke og elegante etikettskriverne for skrivebordet kan fremvise. De var de første kontoretikettskriverne i verden som hadde trådløs funksjonalitet da de ble lansert i 2012.

Den innebygde trådløse funksjonaliteten gjorde at Brother kunne integrere AirPrint™-funksjonalitet på QL-710W og QL-720NW.

  • AirPrint™ trådløs utskrift gjør at brukere kan skrive ut etiketter uten behov for å laste ned programvare eller installere flere enhetsdrivere, og dermed opprette en strømlinjeformet prosess for brukere som ved behov ønsker å skrive ut fra Apple®-mobilenheter.
  • Funksjonen skaper også muligheter for apputviklere som ønsker å legge til enkel direkte etikettutskriftstøtte i sine iOS-applikasjoner eller lage skreddersydde apper for sine egne brukere.
  • Brothers Air Label-app gjør det enkelt å opprette etiketter og er tilgjengelig fra Apple App Store.

De to modellene har også PC- og Mac-etikettdesignprogramvare som gjør at brukere kan skrive ut flere etiketter for forskjellige bruksområder på hele arbeidsplassen, og er de raskeste modellene av sin type på markedet, med utskrift av opptil 93 standard adresseetiketter per minutt.

Gerry Quigley, etikettproduktsjef ved Brother Irland, uttalte: “Vårt engasjement for innovasjon har gitt oss et par etikettskrivere som vi er stolte over å annonsere som de første som støtter AirPrint™ trådløs utskriftsfunksjonalitet. I kombinasjon med vår splitter nye Brother Air-etikettapp er QL-710W og QL-720NW de perfekte etikettskriverne for bruk med Apple®-mobilenheter.”

AirPrint logo