En elektriker märker sladdar.

Profesjonell merking med Brother sin nye selvlaminerende tape

For den som har ansvaret for nettverksinfrastruktur er arbeidet med å holde nettverket i gang en svært viktig del av jobben. Og skulle det oppstå en feil, er rask gjenoppretting en vesentlig faktor.

 

Fordi hvert tapte sekund kan vise seg å koste en virksomhet dyrt, er tid avgjørende når det gjelder å håndtere problemer eller sørge for minimal nedetid for nettverket. For å kunne løse problemer effektivt er det viktig at nettverket er merket på en klar og konsis måte.

Brother har lansert sin nye selvlaminerende tape, en holdbar, fleksibel og kostnadseffektiv merkeløsning, i den hensikt å bidra til slik tydelig merking.

Denne selvlaminerende tapen, som inngår som et ledd i Brother sin nylig relanserte P-touch Pro Tape-serie, er utviklet spesielt med tanke på datasentre.

Pro Tape-serien kan brukes i nettverksinfrastruktur til merking av rack-ID, panel-ID, port-ID, utstyrsuttaks-ID, telekommunikasjonsuttaks-ID, ID for tilleggselementer, kabel-ID mellom patchepaneler, patchesnor-ID mellom porter/patchepaneler og strømkabel-ID.

Med en og samme løsning reduseres tid og kostnader 

Brother sin nye selvlaminerende tape laminerer merkelappen under utskrift, slik at det ikke lenger er nødvendig for brukerne å dekke over hele det utskrevne området. Denne prosessen gjør det ikke bare raskere å sette på merkelapper, det er også kostnadsbesparende. Det skyldes at installatører nå kan bruke en 24 mm bred Brother tape til merking av CAT6A-kabler med større diameter, uten behov for å skalere opp til en bredere tape.

A close-up of three, light blue network cables with black-on-white labels
Kabler merket med Brother P-touch selvlaminerende Pro Tape

Dekker alle typer profesjonell merking

P-touch Pro Tape-serien omfatter seks andre typer tape i ulike kombinasjoner av bredde og farge:

 

  • Tape med ekstra sterkt lim, laminert utformet for jevne, strukturerte og pulverbelagte overflater
  • Utstanset ulaminert flaggetikett som er ideell for fiberoptikk og andre tynne kabler
  • Fleksibel ID-tape, laminert beregnet for kabelmerking og flaggmerking
  • Krympestrømpe laget av en spesiell type ikke-klebende tape som krymper og fester seg til kabelen og ledningen når den varmes opp med en varmepistol
  • Sikkerhetstape, laminert som gir ekstra trygghet fordi man tydelig kan se om merkelappen har blitt forsøkt fjernet eller manipulert ved at tapen etterlater et rutemønster på underlaget som sikrer at merkelappen ikke kan påføres igjen
  • Stensiltape for industrielle markeder; tapen har et varmefølsomt lag som gjør det mulig for blekk, væsker eller kjemikalier å passere gjennom tapen for direkte merking av komponenter eller deler

 

Holdbar merking – hver gang

Laminert Brother P-touch TZe-tape har gjennomgått en rekke grundige tester for å sikre at de holder seg på plass og fortsatt er leselige selv om de utsettes for ekstreme temperaturer, slitasje og kjemikalier.
 
Vår TZe-tape med ekstra sterkt lim er i gjennomsnitt tre ganger sterkere enn Brother standard tape, ifølge sammenligninger utført i uavhengige tester, og merkelappene holder seg dermed garantert intakte på strukturerte overflater. Tapen er ideell for bruk i serverrom.
 
Vår fleksible ID-tape og selvlaminerende tape har et spesielt sammensatt klebemiddel som gjør at den fester seg godt rundt krumme overflater med en minste diameter på 3 mm.
I tillegg er den robuste krympestrømpen UL-godkjent som en UL224-komponent med klassifiseringen VW-1.
 
Brukerne kan være trygge med tanke på samsvar. Tapene gjør det enklere for teknikere innen nettverksinfrastruktur å overholde ISO/IEC 14763-2- og ANSI/TIA-606-C-standardene.
 
Ved å benytte original merketape til din Brother merkemaskin, kan du være trygg på at de sammen vil bli et sterkt team – og leverer samsvarende og effektive resultater, samtidig som de gir deg igjen for investeringen i merkemaskinen.
 
Brother Pro Tape egner seg til følgende merkemaskiner for profesjonelt bruk. For mer informasjon besøk Pro Tape til P-touch merkemaskiner.
Full testinformasjon finnes på: www.brother.eu/tze-data

 

Mer fra Effektivitet

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen