1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Ressurssenter
  4. Blogg
  5. Effektivitet
  6. 2019
  7. Du er hva du spiser – fordeler ved å mate maskinen din med original Brother rekvisita
Musteiden väripaletti

Du er hva du spiser – fordeler ved å mate maskinen din med original Brother rekvisita

Masakazu Goto, Director of SOHO Business and Supplies i Brother International Europe, forklarer hvorfor originalt blekk og toner fra Brother har den perfekte kjemiske sammensetningen som passer til innmaten i maskinene våre.

Her er noe å tygge på – har du noen gang tenkt på at det du mater skriveren med påvirker maskinens tilstand og ytelse?

Svaret er antakelig nei, men faktum er at bruk av uoriginalt blekk eller toner kan føre til kostbar slitasje på maskinen. Det kan også gi umiddelbare skader på maskinen siden det ikke inneholder de ingrediensene som er spesielt utviklet for skriveren.

 

God helse fra innerst til ytterst

Maskinens helsetilstand avhenger av det som finnes på innsiden, og våre leverandører sørger for friske maskiner som fungerer som de skal. Våre originale tonere og blekkpatroner inneholder den perfekte sammensetningen av kjemikalier som beskytter skriveren og sørger for at den yter optimalt.

Uoriginal rekvisita derimot, kan nesten umerkelig forårsake skade på innsiden av maskinen, og i siste instans gjøre at skriveren bryter helt sammen.

Bruk av uoriginale blekkpatroner i en av våre blekkskrivere kan avgi kjemikalier og syrer som smelter metalldelene i patronen, og som til slutt kan komme inn i den intrikate dysen i skriverhodet og forårsake rustdannelse. Dette er den mest kritiske delen i en blekkskriver, og dermed er det helt avgjørende at den fungerer som den skal.

Også i laserskriverne våre kan uoriginale tonerkassetter både skade selve maskinen og gi dårligere utskriftskvalitet på grunn av temperatursvingninger. På samme måte som med matlaging er laserutskrifter avhengig av riktig temperatur for å oppnå best resultat når det gjelder kvalitet og oppløsning.

Dersom tonerens smeltetemperatur er for lav, vil den ikke feste seg ordentlig til papiret, og det kan oppstå merker og streker. Toneren smitter også lett av og kan dermed overføres til hender og klær. For høy temperatur gjør at toneren blir klissete og lett henger igjen på den lysfølsomme trommelen. Dette kan føre til dårlig utskriftskvalitet, papir som blir sittende fast og behov for utskifting av trommelen.

På sikt er det dårlig økonomi å reparere trommelen i en laserskriver eller skriverhodet i en blekkskriver på grunn av skade forårsaket av uoriginal rekvisita og tilbehør.

Kunder som bruker leverandører av uoriginale deler kan oppleve at det får betydning for Brothers garanti. Dermed lønner det seg for bedriften å ta vare på maskinen og bruke originale deler.

 

Tilbehør til alle behov

Uansett ønsket utskriftsvolum har vi en løsning som passer. Vårt utvalg av rekvisita varierer fra standard papirkapasitet til høy, superhøy og ultrahøy kapasitet.

For virksomheter som ønsker en mest mulig kostnadseffektiv løsning anbefales våre kassetter med ekstra høy ytelse, som leverer 20 000 sider per tonerkassett. Jo større volumer kunden kjøper, desto mer lønnsomme er kassettene i bruk.

Bruk av tonere med ultrahøy papirkapasitet øker effektiviteten på arbeidsplassen siden man sjeldnere trenger å kjøpe inn rekvisita. Dermed får de ansatte mer tid til å konsentrere seg om arbeidet.

I tillegg er tilbehøret vårt ISO/ICE-sertifisert. Kundene vet at de får det de betaler for, siden den spesifiserte ytelsen er garantert.

 

Resirkulering av brukte kassetter

I tillegg til økonomiske fordeler er bruk av original Brother rekvisita også gunstig for miljøet på grunn av vår kostnadsfrie returordning. Kunder som leverer brukte tonere og blekkpatroner til gjenvinning bidrar til å verne om miljøet og hjelper samtidig veldedighetsorganisasjonen Cool Earth med å redde regnskogen.

 

Suksessoppskrift

Med original rekvisita fra Brother oppnås et perfekt samspill mellom maskin og tonerkassett/blekkpatron. Det er en tydelig sammenheng mellom Brother maskinenes høye ytelse og lange levetid og det du putter inn i dem. Forhåpentligvis forstår du at vårt eget tilbehør fungerer som maskinenes «supermat».

Mer fra Effektivitet

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen