1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Partnerskap med Brother
  4. Partnere
En mann og en kvinne sitter i en samtale på et kontor

Vi ønsker å samarbeide med deg

I nesten 50 år har vi samarbeidet med partnere i alle størrelser, inkludert forhandlere, detaljhandlere og nettspesialister, slik at de kan utvide porteføljene og øke marginene.

Vi har stort fokus på kanalsalg, slik at vi som partner kan forsikre oss om at vi forstår din virksomhet og tilbyr deg de beste verktøyene for å hjelpe deg til å drive problemfritt.

Våre partnere kan få tilgang til Brother sitt nettverk av ekspertise fra partnere og kunder i en rekke bransjer, inkludert detaljhandel, hotell-og resturantbransjenhelsevesenet og transport og logistikk.

Våre partnere drar nytte av...

Vi gir våre partnere støtte på demoprodukter som skrivere, multifunksjonsskrivere, skannere og etikettskrivere for å gjøre det enklere å selge Brother produkter.

Å være en del av Brother sitt nettverket betyr at du har tilgang til alle våre salgsverktøy og markedsføringsressurser samt produktopplæring.

Brother tekniske spesialister og europeiske salgsteam er klare for å gi deg støtte og råd, uansett hvilke behov du har.

Våre partnere kan dra nytte av rabatter på større prosjekter, slik at du får muligheten til å tilby sluttkundene best mulig pris og sikre fortjeneste.

Hos Brother arbeider vi med deg og støtter deg om muligheter der det er mulig.

Vi bruker vårt globale nettverk av Brother-salgsteam, distributører, forhandlere og uavhengige programvareleverandører til å dele muligheter og utvide partnernes virksomhet.

Som forhandler av Brother-maskinvare og -tilbehør kan du dra nytte av vårt utvalg av partnerprogrammer for forhandlere som tilbyr fordeler som rabatter, refusjoner og insentiver.

Hvis du ønsker informasjon eller er interessert i et samarbeide med oss, fyll ut og send inn skjemaet så tar vi kontakt.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Personopplysningene du oppgir vil bli brukt iht våre Personvern policy and Cookie policy