1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2023
  5. Brother lanserer en serie raske og effektive sort-hvitt laserskrivere – perfekt for hjemmet og små kontorer

Brother lanserer en serie raske og effektive sort-hvitt laserskrivere – perfekt for hjemmet og små kontorer

Brother er stolt over å kunne presentere sin nye serie sort-hvitt-laserskrivere, som er designet for raskere og enklere utskrift både hjemme og i mindre virksomheter.  

Denne kraftige nye serien, som omfatter alt fra kompakte modeller for personlig bruk til allsidige enheter som ivaretar behovene i mindre virksomheter, tilbyr en løsning for ulike arbeidssituasjoner og behov og har en rekke funksjoner som bidrar til økt effektivitet. Med utskriftshastigheter på opptil 34 sider per minutt, automatisk 2-sidig utskrift og et stort papirmagasin med kapasitet opptil 250 ark, kan brukerne effektivt skrive ut og kopiere store volumer uten avbrudd. 

Skriverne muliggjør sømløs integrering med ulike enheter og nettverk og har støtte for både trådløs tilkobling og USB-tilkobling, i tillegg til Brother Mobile Connect-appen. Med mulighet til å sende dokumenter rett til en mobil, et nettbrett eller PC, bidrar enhetene til mer effektiv dokumenthåndtering for brukere hjemme, på kontoret eller i farten.

Den 6,8 cm store farge berøringsskjermen på MFC-L2860DW og DCP-L2660DW har et intuitivt, brukervennlig grensesnitt som gjør den utrolig enkel å bruke og vedlikeholde. Brother har designet disse skriverne med tanke på sluttbrukeren, i alt fra første konfigurasjon til den løpende håndteringen, og har forenklet utskriftsopplevelsen uten å kompromisse med ytelse eller utskriftskvalitet


Henning Elkjær, Sales Director for Danmark og Norge i Brother Nordic A/S, sier følgende om den nye serien: “Vi forstår at dagens medarbeidere krever fleksible og raske løsninger, særlig etter hvert som hybrid- og fjernarbeid blir stadig mer utbredt. Målet vårt er å gjøre det mulig å skrive ut og skanne dokumenter raskt og smidig, for dermed å frigjøre verdifull tid til andre oppgaver.”

“Med Brother Mobile Connect-appen har også brukerne rask tilgang til å skrive ut direkte fra mobilen uten datamaskin. Det gir en enda smidigere utskriftsprosess og en brukervennlig opplevelse med minimal tid brukt på konfigurasjon og øker dermed produktiviteten.”

Den nye serien sort-hvitt-laserskrivere fra Brother består av to skrivere, HL-L2400DW og HL-L2445DW, to multifunksjonsskrivere, DCP-L2620DW og DCP-L2660DW samt to multifunksjonsskrivere med faks – MFC-L2800DW og MFC-L2860DW. Alle disse kan kjøpes hos Brother sine forhandlere.

 

Mann ved en PC og en dame som står ved en Brotherskriver med en utskrift i hånden på et mindre kontor